Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Manžel nařkl tiktokerku, že nic nedělá. Rozhodla se veřejně se mu pomstít a vše natočila!

30. června 2023 | 06:00

Revoltu za mnoho maminek a manželek v jednom spustila nedávno tiktokerka Lindsay Donnelly. Tu totiž její manžel jenom tak mimoděk nařkl z toho, že doma nic nedělá. Na řadu přišla Lindsayina nečekaná vtipná reakce…

Vše začalo nevybíravou poznámkou

Zná to možná hodně žen na mateřské dovolené, které mají pracujícího partnera. Péče o domácnost je převážně na nich, zatímco pracující partner nejen nepomáhá, ale také čas od času hledá chyby a nedostatky. Přesně to byl případ tiktokerky Lindsay Donnelly, která se rozhodla, že svému manželovi na tohle konto ukáže skutečnou realitu. Vyslechla si od něj totiž nevybíravou poznámku o tom, že nic nedělá. To si ale mazaná Lindsay nehodlala nechat líbit.

VIDEO: Jak zrušit účet na TikToku? Podívejte se:

Video se připravuje ...
Jak zrušit účet na TikToku

Vše si natáčela

Lindsay, které se po každodenní péči o domácnost manželova bezmyšlenkovitá poznámka neskrývaně dotkla, se rozhodla, že to nenechá jenom tak. Rozhodla se totiž, že o celou pomstu svému muži se navíc podělí se svými fanoušky na sociálních sítích. Proto si své následující kroky natáčela a sdílela je on-line. Aby toho nebylo málo, pro manžela si přichystala pěkné uvítání. Celý dům totiž schválně ponechala ve zpustošeném stavu, plný různých věcí a nepořádku.

Na manžela čekalo nepříjemné překvapení

Ve videu je vidět, jak Lindsay odchází z domu plného nepořádku. Žena nechala záměrně neuklizené pokoje, koš s prádlem a hory věcí všude kolem jako „milé“ překvapení pro svého manžela. Její odvážný čin si na síti vysloužil velký obdiv. Video, které inspirovalo mnoho dalších lidí, za chvíli obletělo celý internet a získalo obrovskou sledovanost. Je vidět, že podobné neshody a výměny názorů na toto téma nejspíše doma prožívá velké množství žen, a s Lindsayinou nečekanou reakcí se proto rády ztotožnily. Tisíce komentářů u videa pak nenechaly na Lindsayině manželovi ani nit suchou.

Vzpoura proti domácím pracím?

Aby Lindsay zdůraznila, že to, co doma každý den dělá, není žádnou samozřejmostí, přidala k videu s nepořádkem ještě popisek: „Pak jsem odjela z města na holčičí výlet.“ Dala tím tak jasně najevo, že všechno ponechává protentokrát na svém manželovi. Většina sledujících tiktokerce v jejím odvážném počinu fandila. Někteří ji dokonce pobízeli, aby takového nevděčníka opustila. Jedna z uživatelek sociálních sítí se neváhala vyjádřit, že je smutné, že vůbec musí s manželem hrát takové hry, když nejspíš stejně ani nezareaguje a bude předstírat, že si žádného nepořádku nevšiml. Jiní fanoušci radili tiktokerce udělat přesný opak a dokumentovat partnerovi, co právě doma dělá. Podle nich jde o způsob, jak od něj získat uznání i pobídnutí, aby si orazila.

Vše mělo nečekaný zvrat

I když byste asi čekali, že tím, kdo začne později litovat, bude v této zápletce Lindsayin manžel, v tomto případě tomu bylo právě naopak. Lindsay totiž jen o chvíli později natočila další videa, kde zpytuje své svědomí. Mimo jiné se v nich přiznává, že se jí nevybíravá snaha o pomstu trochu vymkla kontrole a svého manžela tak trochu křivě obvinila z nečinnosti. Začala litovat toho, že z něj před ostatními udělala špatného manžela a ti ho teď kvůli tomu vidí v horším světle. „Já jsem právě ve videu na TikToku ugrilovala svého téměř perfektního muže, ale on mi vaří všechna má vegetariánská jídla tak, jak je mám ráda, uklízí každý den více než já, platí účty, bere mě na drahé dovolené a nechává mě být…,“ sypala si popel na hlavu tiktokerka v jednom z následujících videí.

Všechno prasklo!

Lindsay nejspíš nevydržela tíhu vlastního svědomí ani negativních komentářů a svému veřejně očerněnému a kritizovanému manželovi se ke všemu, co udělala, přiznala. Sdělila mu, že předchozí video s nepořádkem oběhlo téměř celý internet, a vysvětlila mu, že se bála, že by se o vlně reakcí a kritiky na svou osobu mohl dozvědět od někoho jiného. A aby toho nebylo málo, přesto se Lindsay rozhodla svého manžela pobídnout k veřejné omluvě ve videu.

Následovala poměrně nenadšená odpověď: „Sorry, TikToku.“ Tím se ale diskuse moc neuklidnila, ba právě naopak. „Myslím, že se omluvil nám, ale omluvil se vám? Jako opravdu?“ zněl jeden z komentářů. Další lidé si neodpustili poznámky ohledně vztahu tiktokerky a jejího manžela. Podle nich bylo vidět, že se Lindsay vedle manžela necítí pohodlně, a upozorňovali na její nervózní nepřirozený smích.

Pozor na škodlivý vliv sociálních sítí

Místo ukončení nekonečných debat o povinnostech v domácnosti si pár vysloužil pouze další nevyžádanou pozornost. Mnohé totiž jejich vztah zaujal tím, že se jim nezdá být v pořádku. Problémy viděli lidé například ve vzájemné interakci manželů. Podle psychologů bylo rizikové ovšem už i prvotní počínání tiktokerky, která veřejně sdílela intimní detaily ze svého soukromí. Odborníci čím dál častěji varují před vlivem sociálních sítí na kvalitu vztahů. Stále platí nezbytnost úplného vzájemného souhlasu, abyste předešli tomu, že se vše bude odehrávat pouze ve vaší sociální bublině na sociálních sítích a partner nebude mít o problémech mezi vámi žádné tušení…

Autor: Tereza Brožová