Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž zveřejnil, jak dává záchodové prkénko do myčky k nádobí. Vyvolal vlnu znechucení!

19. dubna 2023 | 06:00

O pořádný skandál se na sociální síti TikTok postaral muž tiktokerky zveřejňující různé vychytávky usnadňující život. Uživatelka známá jako Alison Koroly obvykle sdílí užitečná videa, která uživatelům sociálních sítí napomáhají v různých situacích. Tentokrát se ale do všeho připletl také její manžel Wes, který se se svým nedávným trikem do domácnosti poněkud přepočítal. V rámci jarního úklidu se rozhodl, že klasickým způsobem nehodlá očistit ani záchodové prkénko…

Jestli si myslíte, že už jste viděla na sociálních sítích snad všechno, včetně trochu kontroverzních tipů, jak si ulehčit práci, pak jste možná ještě neviděla příspěvek, který zvedl ze židle nejednoho sledujícího influencerky alisonkoroly. Její manžel totiž na TikToku vyvolal pořádný rozruch, emoce i vlnu pobouření u svých fanoušků, když zveřejnil video, na kterém umisťuje záchodové prkénko na umytí do myčky přímo k nádobí… Původně chtěl přitom upozornit na něco zcela jiného, ovšem pozornost se upřela k jeho poněkud nechutným úklidovým metodám…

VIDEO: Nevíte, jak zrušit svůj účet na TikToku? Podívejte se na videonávod:

Video se připravuje ...
Jak zrušit účet na TikToku

Původně mělo jít o „zázračné“ tlačítko

Prvotně chtěl manžel populární influencerky upozornit na šikovný trik, který mu pomáhá sundat záchodové prkénko. Ve zveřejněném videu poukazoval na geniálně vymyšlené schované tlačítko, které se nachází na pantech WC prkénka. Vše navíc ještě okomentoval slovy: „Dosud jsem o tom nevěděl.“ Možná už v danou chvíli mnohé fanoušky napadla celkem pochopitelná otázka: Proč by ho měl vůbec sundávat? Pak i se záchodovým sedátkem přešel k myčce na nádobí, do ní ho vložil s očekáváním důkladného vyčištění. Jenže — aby toho nebylo málo — prostor s ním sdílelo také několik kusů nádobí jako hrnky a talíře. Pyšný Wes neopomněl dodat, že mu lidé za jeho "zázračný vylepšovák" mohou poděkovat až později.

Video oblétlo internet

V komentářích pod videem, které okamžitě oblétlo téměř celý internet, bylo patrné zděšení. Video dosáhlo více než 4 000 000 zhlédnutí a nemělo nouzi o pobouřené a znechucené reakce. Někteří sledující dokonce ani nevěří, že je to, co se odehrálo v sotva dvanáctivteřinovém videu, vůbec možné. Považovali proto tento bláznivý hack spíše za hodně nevhodný odpudivý vtip. Jeden sledující dokonce na příspěvek reagoval poznámkou: „Nikdy nejezte na návštěvě u někoho doma...“ Další se zase vyjádřili slovy o tom, že by si na základě toho, co právě viděli, už nikdy nezakoupili použitou myčku, nebo poukazovali na polohu záchodového prkénka v těsné blízkosti jídelních talířů.

Co na to epidemiolog?

Po vlně negativních komentářů alisonkoroly a její manžel vzali zpátečku. „Naším cílem je vytvářet zábavný obsah, kterému se lidé zasmějí, který budou považovat za zábavný, vtipný a odlehčený,“ snažila se všechno zachránit tiktokerka. A co si o takovém triku do domácnosti myslí odborníci? Lékař Brian Mangum, docent medicíny a epidemiolog z Univerzity zdravotních věd, podle webu brightside.me varoval před tímto způsobem mytí toaletního sedátka, protože to je nehygienické a zdravotně nebezpečné.

Autor: Tereza Brožová