Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejžhavější sexy kalendář světa je zpět! Tahle tělíčka už vydělala miliony!

Video se připravuje ...
VIDEO: https://www.australianfirefighterscalendar.com/
27. října 2022 | 06:00

Rok 2023 je rokem výročním, australští hasiči totiž slaví třicet let od vydání prvního kalendáře. Za tři dekády, během nichž se spektrum kalendářů pěkně rozšířilo, vydělali tihle kluci miliony pro charity všeho možného zaměření. Mají fanoušky a samozřejmě fanynky po celém světě a přidali i novou edici kalendáře, která nebude se zvířátky!

Již třicet let se opravdoví bojovníci s ohněm objevují do půl těla nazí a v náručí drží nějaké roztomilé zvířátko. V roce 1993 to začalo charitou na výzkum popálenin u dětí a od té doby pomohli hasiči svými sexy kalendáři mnoha dalším organizacím.

Každoročně stovky hasičů z celé Austrálie zasílají své fotografie, aby mohli být vybráni mezi čtyřiadvacítku těch, kteří jsou pozváni na focení. To se koná každoročně na Golden Coast. A přestože se do tohoto výběru dostanou, neznamená to, že jejich fotky budou nakonec použity. Zvířata pro focení poskytují útulky a charity, takže se tu objevují vedle koček a psů i další zvířátka, jako jsou třeba terapeutičtí koně, kteří pomáhají lidem s psychickými poruchami. Divoká zvířata jsou ze školek, jež uzdravují zraněná divoká zvířata a pomáhají je vrátit zpět do divoké přírody.

Při příležitosti třicátého výročí kalendáře bylo šest fešných hrdinů pozváno do L.A., kde se objevili jako hosté v několika velmi známých a oblíbených talk shows. Kalendáře se prodávají celosvětově a američtí fanouškové do nich investují nemalé peníze. Proto také expandovala pomoc i do Spojených států, kde peníze za zakoupené kalendáře pokračují v provádění dobrých věcí a pomáhají v různých útulcích a charitativních projektech.

Prohlédněte si fotky z kalendáře, stojí to za to!

Edice kalendářů se letos rozšíří o novinku, vedle kočičího, psího, toho s divokými zvířaty a koňmi bude ještě džínová edice kalendáře. Tu si zvolili sami hasiči. Budou v kalendáři nafoceni v páru svých nejoblíbenějších džín – a nahoře samozřejmě bez.

Australští hasiči na sobě tvrdě makají, aby vypadali tak, jak je vidíme na fotkách, nic není zadarmo – stejně jako v jiných oblastech života. Samozřejmě že se jim svaly hodí v práci, která je mnohdy velmi náročná. Jejich heslem je: „More crunches, less lunches.“ To znamená "více sedů lehů než obědů". V příštím roce by se také chtěli hasiči rozjet do světa za svými fanoušky a fanynkami a podělit se s nimi o své myšlenky a poslání. Tak třeba zaklepou na dveře i nám!