Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jsou to dvojčata, přesto je každý potomek narozen jiný den, jiný měsíc i jiný rok!

5. ledna 2022 | 06:00

Říkáte si možná: „Co je tohle za blbost?“ Ale ono je to opravdu možné. Na přelomu loňského a letošního roku se v Kalifornii narodila dvojčata Aylin a Alfredo. Jejich příchody na svět byly od sebe vzdáleny přesně o patnáct minut, a to stačilo, aby došlo k tomuto nevšednímu jevu.

Maminka dvojčat Fatima Madrigal sama nemohla uvěřit tomu, že každé z jejích dvojčat má úplně jiné datum narození. „Připadá mi to úplně absurdní, že moje dvojčata se narodila každé v jiném roce!“ Dvojčata i s maminkou se brzy připojí k celému zbytku rodiny. S manželem Robertem má Fatima už tři starší děti, dvě holky a jednoho chlapce, všichni se na dvojčátka moc těší.

Rodinná doktorka, která pomáhala mamince při porodu, prohlásila, že to byl jeden z okamžiků, které si bude pamatovat. "Přestože celá tři procenta porodů v Americe tvoří dvojčata, je velmi vzácné, aby se narodila každé v jiném dni, natož pak v jiném roce," řekla doktorka. Maminka se nechala slyšet, že to bylo velké překvapení, ale že je moc ráda, že se dcera narodila již v novém roce.

S dvojčaty bývá pořádná legrace:

Video se připravuje ...
OTEC PROHRÁVÁ SOUBOJ S DVOJČATY • VIDEO: FACEBOOK.COM