Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trapas slávychtivé blogerky: Upravila fotky a internet se baví! Všimnete si toho taky?

6. září 2019 | 10:51

Sociální sítě hýbou světem a skoro každý touží po tom mít dokonalé fotky a vyladěný feed na Instagramu. Proto se lidé nebojí sem tam realitu trochu přikrášlit. Stejně jako známá argentinská blogerka Tupi Saravia. Všimnete si, co je na jejích snímcích divného?

Tupi miluje cestování, a tak je její instagramový profil založený hlavně na fotografiích z různých koutů světa. Na každém snímku vypadá dívka skvěle a její dobrodružný život sleduje přes tři sta tisíc fanoušků. Jednomu z nich se však trochu nepozdávala obloha, která vypadala na více fotkách z různých zemí úplně stejně. Jakmile na tuto skutečnost upozornil, začali se k němu přidávat další lidé. 

Ať už se jednalo o Bali, Thajsko nebo Itálii, mraky vypadaly opravdu stejně, a tak musela slavná blogerka s pravdou ven. "Použila jsem aplikaci Quickshot, aby fotky vypadaly hezky i když je zrovna zataženo. Nechtěla jsem si pokazit celý záběr," přiznala Tupi. Před sdílením prošly fotografie tedy menší úpravou, což není nic divného, protože své fotky v dnešní době upravuje většina blogerů. Jejím příznivcům se však tento krok nelíbil. Podle nich se totiž fotografie čím dál víc vzdalují od reality.

Blogerka dodala, že nikomu nechtěla lhát, jen si přála, aby všechny fotky na jejím profilu vypadaly stejně hezky. Co myslíte, oklamala své fanoušky? Nahlédněte do fotogalerie a posuďte sami:

 

 

 

     


Autor: Aneta Valešová