Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tady se snídá s žirafami! Unikátní hotel, kde zažijete luxusní safari

7. března 2019 | 11:47

Už jste někdy snídali obklopeni ohroženým zvířaty? Hotel Giraffe Manor v Nairobi v Keni vám tento zážitek může splnit. Snídani si tak můžete dopřát nejenom s vaším partnerem, ale také s roztomilými žirafami a s výhledem do nádherné přírody!

Zážitek, na který jen tak nezapomenete! Ten vám nabídne hotel Giraffe Manor, který se nachází na předměstí Nairobi v Keni. Hotel byl postaven na počátku dvacátého století a původně sloužil jako rodinné sídlo ve stylu lovecké chaty. V současnosti patří společnosti The Safari Collection, která vlastní a provozuje několik míst, kde zažijete to pravé africké safari.

Giraffe Manor vás uhrane elegantním interiérem, který se skládá z přírodních materiálů a je obklopen zahradami a nádhernými terasami a pro vaši duši je vyloženě oázou klidu. To ale na tomto místě není to nejlepší! Zatímco si totiž vychutnáváte skvělou snídani, k oknům se na vás přijdou podívat žirafy a můžete si je také nakrmit a vyfotit se s nimi!

Noc v hotelu, který vám přinese neobyčejný zážitek, vyjde v přepočtu na třináct tisíc korun. Není to sice nic levného, ale kde jinde máte možnost posnídat se žirafami? Podívejte se do fotogalerie:

 

 

 

Autor: Aneta Valešová