Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Z obyčejných žen ve středním věku dělá supermodelky. Každá je sexy!

30. května 2018 | 06:00

Chrissy Sparks je fotografka, která si v roce 2012 založila své vlastní studio s názvem Dollhouse, tedy v překladu "dům pro panenky". Ve svém díle se zaměřuje na focení žen všech věkových kategorií a velikostí. Pro ni je každá žena nádherná, a tak si každá z focení odnáší nejen krásné fotografie, ale také mnohem vyšší sebevědomí.

Ve studiu Dollhouse mají šatník, který má cenu vyšší než pět milionů korun. Najdete v něm ty nejluxusnější kousky spodního prádla a sexy oblečení. Když si vás vezmou do práce, nebudete věřit vlastním očím, jakou bohyni z vás udělají. „Den, který jsem strávila ve společnosti těchto dam, byl pro mě nepopsatelný. Celý život jsem měla nízké sebevědomí, ale ony se ke mně chovaly jako k bohyni a já si tak připadala,“ napsala jedna ze zákaznic.

Celý tým fotografky Chrissy Sparks tvoří jen ženy. Takové, které rozumějí tomu, jaké mohou mít jejich klientky mindráky a nedostatky, a dokážou pomoct a poradit, jak tyto nedokonalosti zamaskovat – a to oblečením nebo správnými pózami. Na fotografiích můžete vidět, že svou práci mají dámy moc rády, a výsledek je úžasný. Studio se nachází v Birminghamu, ale fotí se i v Londýně a jednou ročně mají tour v Americe. Jedna opravdu dokonalá fotka vás vyjde na osm až patnáct tisíc korun.