Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tyhle páry jsou spolu přes 60 let! Jaké je jejich tajemství?

Video se připravuje ...
23. dubna 2018 | 06:00

Láska a porozumění jsou základem každého spokojeného partnerství či manželství. Občas to stojí mnoho úsilí a tvrdé práce, aby vše klapalo tak, jak má. Své o tom ví tyto tři páry, které jsou spolu více než pětašedesát let. Jejich recept na štěstí? Pořádná dávka trpělivosti. 

Tři páry, které jsou spolu přes pětašedesát let, se rozpovídaly o svém vztahu. Přestože jsou spolu už tak dlouhou dobu, stále z nich vyzařují láska a vzájemná náklonnost. Život jim do cesty připletl několik překážek, svého vztahu se tito lidé ale nikdy nevzdali a bojovali za něj zuby nehty. "Ve věku dvaadvaceti let musel jít Stu na operaci srdce. To byla tehdy docela nová procedura," vypráví Ruth. "Úmrtnost tehdy byla osmdesát procent. Chybělo málo a Ruth by byla ve dvaceti vdova. Kvůli ní jsem to ale zvládl," dodává její manžel Stu.

Také ostatní dva páry jsou plné lásky, kterou se nebojí dát okolí najevo. A jakou radu by všichni dali novomanželům? "Trpělivost. Hodně trpělivosti. V dlouhém manželství je spousta skvělých okamžiků. A upřímně – taky spousta špatných. Ale většinou je to legrace," dodávají. Podívejte se na video o tom, jak vypadá láska po více než pětašedesáti letech.

Autor: Aneta Valešová