Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Život ve trojce! Rodina má dvě maminky, dvě děti a jednoho otce

13. dubna 2018 | 06:00

Je možné být zamilovaný do dvou lidí zároveň? Tato rodina je důkazem, že ano! Milostný trojúhelník dokazuje světu, že to jde i ve třech. Vytvořili spolu funkční rodinu s dětmi a jsou jako reklama na štěstí.

Illy potkala Willa, když jí bylo šestnáct let, a okamžitě se do něj zamilovala. O dva roky později uviděla v kavárně Kaylu. Byla krásná, vtipná a Illy se moc líbila. Měla velké výčitky a nevěděla, co se s ní děje. Willa milovala, ale něco ji táhlo také ke Kayle. Postupně si uvědomovala, že je bisexuálka, a když začal Will pracovat ve stejné kavárně jako Kayla, doufala, že si ji oblíbí stejně jako ona. Jenže opak byl pravdou! Oba se nesnášeli. 

O pár měsíců později Illy otěhotněla. S příchodem malé dcerky Merliah přišlo mnoho dalších změn. Illy a Kayla mezi sebou cítily stále silnější jiskření a budovaly si vztah, ke kterému se později přidal také tolerantní Will. To byla pro Illy obrovská úleva. Will si Kaylu i přes těžší začátky zamiloval, a druhého potomka tak očekávali už ve třech.

Dvě maminky a jeden tatínek – to není v dnešní době běžná sestava rodiny a mnozí chtěli vědět, jak to všechno funguje. Všichni tři se dokázali otevřeně bavit také na téma sex, které ostatní zvědavce zajímalo ze všeho nejvíc. Reakce na takový život byly různé, ale nakonec si na tuto moderní rodinu všichni zvykli. 

Přestože se najdou lidé, kteří tento milostný trojúhelník dodnes nechápou, všem třem tento vztah vyhovuje. Navzájem se doplňují, nežárlí na sebe, pomáhají si, zapojují se do rodinných akcí společně a navzájem se milují. Možná je takový nezvyklý vztah lepší variantou než nefunkční vztah mezi mužem a ženou, co myslíte? 

Autor: Adéla Ondroušková