Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bývalý model je dnes modelkou! Rodina se však s jeho proměnou nikdy nesmířila!

31. ledna 2017 | 06:00

Slibnou modelingovou kariéru začala Aria Veach ještě jako Alexander. Jenže v roce 2014 Alexanderovi došlo, že se vlastně cítí být více jako žena a že mu v jeho mužském těle už není dobře. Začal tedy náročnou cestu za změnou identity. S čímž se bohužel okolí dodnes nesmířilo. 

Dostává nabídky z Hollywoodu na práci jako modelka, ale v paprscích slunce si rozhodně netančí. Aria Veach prochází ne zrovna jednoduchým životním obdobím. Narodila se jako muž, ale před pár lety si plně uvědomila, že by se lépe cítila jako žena. A tak se rozhodla pro úplnou transgenderovou změnu.

Alexander během proměny.
Autor: profimedia.cz


Když byl ještě vousatým Alexanderem, byl zasnoubený, pracoval jako bioinženýr a měl krásné mužné vysportované tělo. Na kterém si dost zakládal, a tak současně budoval kariéru modela. Ale jednoho krásného dne si plně uvědomil, že se skutečně dobře cítí jako žena. A rozhodl se hodit za hlavu všechen svůj dosavadní osobní život. 

Ňadra skrytá pod mužskou košilí

Před dvěma lety tedy započal hormonální terapii, zkrátil si jméno na Alex a pomalu začal přecházet z mužského modelingu do toho ženského. "Při posledním focení jako muž jsem si už ani nemohl sundat košili, už byla vidět prsa," vzpomíná. I když se nyní konečně cítí šťastný/šťastná a ve své kůži, musí se vypořádat s problémy, které s tím vším souvisí. 

Třeba s tím, že rodina se s tím nechce smířit. Podle její matky jsou lidé, kteří prošli změnou pohlaví, divní – a už vůbec si nechce představovat, jak tihle lidé spolu randí. Aria ale byla jednou dokonce i napadena cizinci kvůli svému vzhledu. V době, kdy ještě neprošla dokonalou proměnou. 

Z Alexandra se stala Aria.
Autor: Profimedia.cz
Jako muž byla povrchní 

"Když jsem pracovala jako model, tedy jako muž, vnímala jsem to všechno hrozně moc povrchně. Až teprve teď, jako žena, se cítím s tím vším více spjata," říká Aria. Nikdy by se prý nechtěla vrátit do svého mužského těla a prožívat to, co zažívala dříve. Teď totiž může klidně dát plně najevo všechny své ženské emoce, které se v něm/v ní po celou tu dobu hromadily. 

Po hormonální léčbě byste na Arii nenašli žádné stopy po vousech, které jí ještě před pár lety zdobily tvář. Naopak jí vyrostla ňadra a celkově zženštila. Ještě stále ji však trápí poslední mužský pozůstatek, který má v plánu nechat si odstranit v nejbližší době.