Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Láska přes inzerát funguje! Martina tak našla životní lásku

30. června 2016 | 06:00

Už je to osm let, co jsem si s kamarádkou řekla, že by bylo zábavné, kdybychom si mohly jen tak trochu zaflirtovat a pobavit se. A tak nás napadlo, že odpovíme na pár inzerátů.

Obě dvě jsme to braly především jako dobrou zábavu: oslovíme pár mužů, sejdeme se s nimi, oni nám zaplatí kávu a my se dobře pobavíme. A tak jsme začaly.

Zašly jsme do trafiky, abychom vybraly nějaké inzertní noviny. Neměly jsme ani potuchu, kde se takové inzeráty dají najít, a tak jsme se zeptaly paní trafikantky a ona nám doporučila Annonci. Řekla nám tehdy: „V těchhle novinách najdete určitě to, co potřebujete.“ Obě jsme se tomu potutelně usmály a daly se do hledání.

Oslovily jsme dva mladé muže. Měli podobné zájmy a padli nám do oka. Já jsem si vybrala pana Petra, protože se mi líbí jméno Petr. Moje kamarádka si vybrala Martina.

Pamatuji si to jako dnes: byl březen, roztával sníh a začínalo jaro. První schůzku jsem měla s Petrem v mé oblíbené kavárně. Těšila jsem se jako malá holka, byla jsem především zvědavá, jak bude vypadat a jak si společně dáme kávičku... Přišel mladý muž pěkného vzhledu. Dali jsme si kávu, nejprve jsem začala mluvit já o svých zájmech a své rodině, pak se přidal i on. Nakonec jsme spolu v kavárně strávili skoro tři hodiny, až mě to samotnou překvapilo. Vůbec mě nenapadlo, že si spolu vydržíme tak dlouho povídat.

Rozloučili jsme se a ani jsme si spolu nedomluvili další setkání. Pan Petr měl sice podobné zájmy, ale já jsem šla na setkání především pro zábavu. Láskám přes inzerát jsem nevěřila, chtěla jsem jen zkusit něco nového a trochu se pobavit.

Asi za dva měsíce se pan Petr ozval a pozval mě na turistický pochod. Jelikož se ráda těchto akcí zúčastňuju, nepohrdla jsem a vyrazili jsme. Byl to pěkný výlet a já postupně zjišťovala, že mi je s ním dobře. A tak jsem mu navrhla, že bychom spolu mohli zase někam vyrazit. On nebyl proti, a tak jsme se spolu začali pravidelně setkávat a podnikali jsme společné výlety. Postupně mi představil celou svou rodinu a já jemu zase svou. Docela si obě rodiny padly do oka.

Po pěti takto společně strávených letech mě Petr požádal o ruku. Já samozřejmě neodmítla, a tak jsme zanedlouho měli svatbu. A před časem se nám dokonce narodilo první dítě. A to všechno jen kvůli tomu, že jsem se chtěla s kamarádkou jen dobře pobavit a zaflirtovat si.

Jsem tedy důkazem, že láska přes inzerát existuje, a tak všichni svobodní neváhejte, zkuste také vy svoje štěstí!