Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hit internetu! Otec perfektně imituje selfie své náctileté dcery

2. července 2016 | 06:00

Chrisovi Martinovi se nelíbilo, jaké fotky jeho dcera přidává na sociální sítě. Jak ji přimět, aby toho nechala? Pak ho napadl brilantní nápad. Co si tak ze své dcerky trochu vystřelit?

Chris Martin se rozhodl ve výchově jít trochu jinou cestou a místo zákazů použil humor. "Můj táta mě obtěžuje na sociálních sítích," napsala Cassie k fotkám, které přidává na internet její otec. Vezme si původní dceřinu fotku, vyfotí se úplně stejně a obě fotky spojí do jedné – a tu pak přidává na svůj instagramový účet

Cassienin Twitter: "Toto je můj otec."
Autor: Twitter.com

S napodobováním si dal opravdu záležet do nejmenších detailů. Namaloval si dokonce i tetování, aby odpovídala těm dceřiným. Použil na to permanentní fix a trvalo tři dny, než se mu podařilo ho dostat z kůže dolů. Zvládá i duck face a výrazné oční linky. Co by otec pro dobro své dcery neudělal?

Chris Martin trefně napodobuje selfie své dcery.
Autor: Instagram.com

Cassie to ale asi tak vtipné nepřipadá, že ji její vlastní otec zesměšňuje na veřejnosti. Trefné fotografie se staly hitem internetu a ta s věncem z listů má na Facebooku už přes 15 tisíc sdílení. Odradí to nakonec Cassie od focení selfíček?

Aby to bylo spravedlivé, nevynechal Chris ani svého syna. Na výsledky jeho fotografování se podívejte ve fotogalerii!

Autor: luh