Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Jako Pretty Woman! Muž zaplatil ženě, aby s ním šla na rande, a zamilovali se do sebe

26. května 2016 | 06:00

Co je podivného na páru, který je spolu už dva roky a dohromady se dal na seznamce? Vlastně nic moc. Až na to, že Christy Cutliff a Franka Befera nespojila jen tak ledajaká seznamka. Na speciální stránce muži „přihazují“ peníze, aby si tak mohli vydražit tu nejkrásnější ženu, kterou posléze pozvou na večeři. 

Zaplatíte různě velké částky, záleží na tom, na kolik se žena cení... A muž pak může "vydraženou" pozvat na rande. Ano, i takovéto bizarní internetové stránky existují. Samozřejmě je to bráno ve vší počestnosti, bez sexu, a záleží na dvojici, jestli přeskočí jiskra nebo ne. Většinou ne. Až na výjimky... 

 

Sonáta na závěr

Pár spolu hodně cestuje.
Autor: facebook.com
 

Christy Cutliff a Frank Befer se sešli v restauraci, kde byli oba mile překvapeni. Po celou dobu hodování si spolu skvěle povídali a skutečně si rozuměli. Zjistili dokonce, že bydlí pouze pár kilometrů od sebe. Ovšem Frank si svou přítelkyni naprosto získal až na konci rande. V restauraci, kde večeřeli, bylo piano. On k němu sedl a zazpíval jí serenádu. „Všechno v tu chvíli začalo skutečně zapadat do sebe. Najednou jsme oba toužili poznat se mnohem více,“ vypráví Christy. 

 

Jaká je tvá cena? 

 

Od té doby uplynuly dva roky, co jsou spolu, navzájem se stále poznávají a získávají se. „Je to komické. Klidně jsme se mohli potkat v obchodě, bydlíme kousek od sebe,“ směje se Frank, který svou milovanou vlastně vyhrál. V rádiu slyšel o stránce What´s Your Price (Jaká je tvá cena), kde si může žena říct, na kolik cení to, aby ji muž pozval na rande. Protože byl už znuděn z věčné snahy někoho ulovit na jiných seznamkách, rozhodl se to zkusit touto cestou.

 

Chirsty měla smůlu na chlapy, tak pak našla svoji osudovou lásku, i když si za první rande nechala zaplatit.
Autor: facebook.com

 

Samozřejmě to platí pouze na rande, nikoliv na sex, s čímž jsou všichni uživatelé seznámeni. Frank v této formě seznamování vidí několik výhod, které mu na běžných seznamkách chyběly. Často si tam lidé dopisují třeba i měsíce a nakonec z toho nic není, ti dva se ani nesejdou. Zatímco když si za to rande zaplatíte, máte jistotu, že se celý proces urychlí. 

 

Na první pokus to nevyšlo

 

Oba dva měli za sebou nepovedené vztahy, ze kterých se jen těžce vzpamatovávali. Frank byl ženatý třináct let a má dvě děti. Než potkal Christy, neměl vážný vztah deset let. Jenže ona vše změnila. „Když jsem viděl, jak je přímá a že ví, co od života chce, byl jsem v pasti,“ vypráví muž.

 

Frank byl třináct let ženatý a pak deset let sám, než potkal svoji osudovou ženu.
Autor: facebook.com

 

Svým exotickým vzhledem ho zaujala hned na první pohled, proto se rozhodl ji oslovit. Nabídl jí za rande 75 dolarů, průměr bývá mezi 50 a 100 dolary. Jenže Christy byla zvyklá nechat si za rande platit 200 dolarů i více. „Nabídla mi ale, že půjde na sto padesát. Zřejmě jsem jí přišel roztomilý nebo tak něco,“ směje se.

 

Láska na věky věků

 

Na rozdíl od Franka nemá žádné děti, i když byla s manželem sedm let. Od té doby nebyla schopna narazit na toho pravého, a tak si zpříjemňovala večery alespoň touto formou. A ještě si přivydělala. „Když jsem ale viděla Franka, srdce se mi zastavilo. On byl tak hezký,“ rozplývá se. A už byla ruka v rukávu.

 

Za poslední dva roky se od sebe téměř nehnuli. Cestují spolu a nemohou si svůj vztah vynachválit. „Když vidíte naše fotky, máte pocit, jako bychom spolu byli už aspoň pět let. Tolik jsme toho zažili,“ říká šťastný pár.