Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Můj manžel chtěl víc dominu než mě! Rozvedla jsem se s ním!

28. června 2016 | 06:00

Nejdřív jsem byla nadšená, že mě opravdu miluje a nejde mu jen o hrátky v posteli, ale pak se ukázalo, že v tom nebyla láska, ale sexuální úchylka.

Náruživá, ale sama

Od mládí jsem měla ráda sex a nevyhýbala se ani experimentům. Ovšem v mezích, jak se říká, slušnosti. K násilí ani k žádným fekálním praktikám jsem nikdy svolná nebyla, to bylo i pro mou zvědavou duši příliš. Moje náruživost ze mě vyzařovala přesto natolik, že jsem mohla svoje nápadníky přehazovat vidlemi.

Bohužel jsem ale po čase zjistila, že všem jde jen o sex, a ne o mě. Bylo mi už skoro třicet a biologické hodiny začaly tikat dost nahlas, takže to, co mi dřív lichotilo, mi najednou začalo vadit. Nechtěla jsem deset chlapů, ale jednoho! Takového, který by mě měl rád a chtěl se mnou žít normální život. A taky mít dítě.

A v té době jsem se seznámila s Oldou. Docela pěkný chlap, dobře zajištěný, pracovitý... a hlavně! Poprvé v životě jsem měla pocit, že někomu nejde jen o sex. Věřila jsem, že muž, který se se mnou dva měsíce schází a nic tělesného po mně nechce, mě musí milovat. A navíc ho měli rádi i moji rodiče. "Takový slušný člověk, to je konečně partner do života. Máš štěstí, holka," poplácával mě po zádech táta a já tomu uvěřila.

Když jsme se s Oldou sblížili i tělesně, úplně vedle jsem z něj nebyla, ale pochybnosti jsem hodila za hlavu. Když mě Olda požádal po půl roce známosti o ruku, samozřejmě jsem řekla ano.

Svatba jako řemen, ale...

Svatba byla veliká, Olda si potrpěl na okázalost. Ani peníze nechyběly, takže víno teklo proudem a hostů byly desítky. Klapalo nám to všude, kromě sexu. Žádná vášeň, jen stereotypní mechanická záležitost. I tak jsem ale otěhotněla a byla jsem šťastná. I Olda se vznášel na růžovém obláčku a na miminko se strašně těšil. Dokonce až nějak moc. "Lucko, je mi špatně, dneska snídat nebudu," prožíval těhotenská rána a zcela podlehl i mým chutím.

Když jsem do sebe cpala kyselé okurky se zmrzlinou, skoro na mě nezbylo. "Proboha, chovej se jako chlap, vždyť těhotná jsem já, a ne ty," snažila jsem se oddělit naše role, ale moc to nefungovalo. Prostě chyběl mu testosteron, nebo jak by řekla moje máma, byl to chlap "bez koulí".

Proč zrovna on?

Pak se narodil Michálek a z manžela se stal skvělý táta. Vstával k malému i v noci, přebaloval ho, konejšil i chodil na dlouhé procházky s kočárkem. Ale co já? Měsíce plynuly a náš sexuální život byl v troskách. Nejdřív se manžel vymlouval na strach, aby mi po porodu neublížil, potom na únavu. Jednou večer jsem se rozhodla, že ho k sexu přiměju stůj co stůj. A tak jsem si oblékla sexy prádlo, zapálila svíčky, pustila hudbu ... A manžel mi vyděšeně pošeptal, že jestli chci, aby se vzrušil, tak ho mám při aktu škrtit.


Byl to šok, vůbec mě nenapadlo, že tím svým podivným asexuálním zbožňováním vysílá signál, že je submisivní muž a touží po dominantní ženě. Rozhodla jsem se ale, že mu jeho přání vyplním. Navlékla jsem si své černé kožené zimní rukavice, sedla si na něj a on pod mýma rukama začal křičet blahem! Sex sice proběhl, ale mě z něho začalo být špatně. I když jsem vyzkoušela leccos, tohle zase nevzrušovalo mě.

Nezvládnu to!

Proboha, co mám dělat? Rozbít rodinu a vzít sotva půlročnímu synkovi tátu? Rozhodla jsem se ale, že na sobě nedám nic znát. Vždyť syn potřebuje tátu a lepšího než Olda si snad ani neumím představit. A tak jsem Oldovi začala dělat dominu. Koupil mi latexovou kombinézu, bič, pouta a červené kozačky na podpatcích. A sobě obojek, provaz a různá závažíčka. Připadala jsem si jako v sadomaso salonu.

No co, tak mu to divadýlko občas zahraješ, zlehčovala jsem situaci a snažila jsem se samu sebe přesvědčit, že o nic nejde a že je to vlastně docela legrace. Když ale na mně Olda začal vyžadovat krvavé výprasky a různé tvrdé sadistické techniky, nevydržela jsem to. "Víš co? Sežeň si profesionálku, já na tohle fakt nemám," navrhla jsem v zoufalství. A Olda ji opravdu sehnal!

Ten večer, kdy přišla, byl přelomový. Seděli jsme s mužem v obýváku nad lahví červeného a oba si dodávali kuráž. On rozechvěle pomrkával a mnul si zpocené ruce v očekávání něčeho famózního a já přepíjela tu šílenou situaci. Nikdy mě nenapadlo, že jednou budu vlastnímu manželovi ke zvrácenému sexu schvalovat cizí ženskou. Pak zazvonil zvonek...

Za dveřmi stála vysoká bujaře tvarovaná starší dáma, která se v koupelně převlékla do "pracovního". Na obličej si nasadila lesklou škrabošku, v ruce důtky a řetěz, na kterém odvedla mého muže do ložnice. A já jen odevzdaně seděla a občas zpoza dveří uslyšela šílené výkřiky. Vyhrkly mi slzy. Tohle že má být můj život?

Do týdne jsem podala žádost o rozvod a s Michálkem se odstěhovala k rodičům. Vůbec nechápali proč, když je Olda tak spolehlivý a starostlivý manžel. Rozvedli nás rychle, protože manžel v té době už žil s novou partnerkou. S tou starší dominou, kterou si přivedl k nám domů...

Čtenářka Lucie

Autor: zpracovala: sim