Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Příběhy nevěry: Jak na ni čtenářky přišly? Intuice, mobil i kamarádka!

  • Důvodů, proč muži tíhnou k nevěře, je několik.
    13. ledna 2016 | 06:00

    Ačkoliv moderní technologie sehrávají v odhalení nevěry zásadní roli, nejsou rozhodně jediným způsobem, jak se o záletech partnera dozvědět. Pořád funguje starý dobrý způsob zvaný anonym, případně věta kamaráda začínající slovy: hele, já už se na to nemůžu dívat... Jakým způsobem se dá ještě přijít na nevěru?

  • Intuice

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    "No to se mě ptalo strašně moc lidí a jediné, co jim mohu odpovědět, je, že nevím," říká dnes již podruhé vdaná čtyřicetiletá Soňa. "Prostě jsem to tak nějak vytušila. Najednou mě to napadlo a pak mi to celé zaklaplo. Spousta situací se najednou vyjevila v jiném světle, a jak se ukázalo, bohužel, v tom správném." Než si to Soňa připustila, mluvila o tom s kamarádkou. "Neměla jsem vlastně žádný takový ten typický důkaz, jako jsou neustálé esemeskování, ztráta zájmu o sex a další ty jasné znaky nevěry. Kamarádka mě přesvědčovala, že to nemůže být pravda, že jsem cvok. Ale já to prostě poznala."

  • Kámoška mi omylem řekla jménem jeho milenky

    ...
    Autor: Shutterstock
    "U nás to bylo opravdu, opravdu trapné," svěřuje se dvaatřicetiletá MP, jak zjistila nevěru kluka, se kterým chodila. "Přítel si dlouho psal s nějakou kolegyní, se kterou údajně tou dobou musel řešit hodně pracovních věcí. Byla jsem zamilovaná a prostě mu věřila. Do té chvíle, kdy mi jedna jeho kamarádka, se kterou jsme společně byli v hospodě, řekla jménem té kolegyně. Tehdy mi došlo, že se spolu asi nevídají jen v práci. On se po křížovém výslechu přiznal, a tím jsme spolu skončili."

  • Nemoc

    ...
    Autor: Shutterstock
    Jestli se dá hovořit o tom, že některá odhalení nevěry mohou být lepší než jiná, následující patří asi k těm nejméně příjemným. "Dostala jsem pohlavní nemoc, a jelikož jsem věděla, že já jsem s nikým jiným intimní vztah neměla, musel to být zákonitě manžel," svěřuje se paní L. "Manžel se přiznal. Sbalila jsem mu věci, na čas se odstěhoval. Po nějaké době jsme se zase začali vídat. Teď jsme spolu, ale jsem strašně nervózní a podezíravá," uzavírá.

  • Špatný vtip

    muž, žena, rande
    Autor: Shutterstock
    "Jednou jsem udělala takovej vtípek, když přítel odcházel na večírek. Řekla jsem mu, aby byl hodnej a hlavně aby se mi nespustil. A on se zeptal, co bych řekla na to, kdyby se to stalo," vzpomíná pětadvacetiletá Mirka na příhodu z doby, kdy jí bylo devatenáct. "To mě zarazilo, a tak jsme se na to téma začali bavit víc. A on mi jen takhle mezi dveřmi řekl, že už mi to vlastně chtěl říct dávno, že skutečně někoho má a že to se mnou chce skončit. Což se mu povedlo. Skončili jsme to do pěti minut, ale od té doby si dávám pozor na to, co vypouštím z pusy," dodává.

  • Poslal mi SMS, která evidentně nebyla pro mne

    ...
    Autor: Shutterstock
    Někdy člověk nemusí ani vidět partnerům mobil nebo počítač, a zpráva si ho najde sama. Dost často to bývá vzkaz, který se o právě o něm nevybíravě zmiňuje. Přesně ve stylu: miláčku, už se na tebe strašně těším, s tou fúrií už to nemůžu vydržet. Takže pozor: pokud chcete pomlouvat svého oficiálního partnera, dejte si velký pozor na to, komu tu esemesku posíláte. Dost často vám prsty automaticky vyhledají právě jeho jméno!
  • Milenec ve skříni není klišé

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    "Zní to strašně, ale opravdu jsem ho našla u kamarádky ve skříni," svěřuje se slečna ZŠ. "Šla jsem do práce od doktora,  zdržela se na nákupech a sehnala fakt skvělé šaty. Protože jsem se o nich nedávno bavila s kámoškou, která bydlela nedaleko a měla být doma, rozhodla jsem se ji překvapit a stavit se u ní. Překvapení se teda fakt povedlo. Byla hodně nervózní, taková roztěkaná, pořád odbíhala. Když byla někde vedle v pokoji, napadlo mě zavolat partnerovi. Zbytek si domyslíte – jeho mobil začal zvonit ve vedlejším pokoji v šatní skříni. Myslím, že jsem v tu chvíli ztratila veškerou důstojnost a začala strašně řvát. Ale ve finále to bylo jedno – ani jednoho jsem totiž ve svém životě už dál potkávat nechtěla."

Autor: is
Klíčová slova:  láska a vztahy, nevěra, odhalení, utajení
Diskuse ke článku
.