Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jsi tlustá, zhubni! Také máte pocit, že obézní nemají právo na lásku?

9. června 2016 | 06:00

Jedna z nejkrásnějších chvil života. Rozhodně tedy nezapomenutelná. Tak si asi většina z nás představí zásnuby. Nezapomenutelné se staly rozhodně i pro Mzznaki Tetteh. Poté, co na Instagramu s nadšením sdílela fotografie se svým snoubencem, dostalo se jí několika opovržlivých komentářů. Většina z nich nesla jasnou zprávu: zhubni! 

Mimo záplavu blahopřání dostala Mzznaki Tetteh i nemalý počet drsných zpráv a komentářů. A to k fotografii, na které je zachycena se svým snoubencem, který se jí snaží zvednout. Skoro to vypadá, že tato fotografie donutila všechny internetové trolly vylézt ven ze svých jeskyní. 

Jak s ní může být?!

Fotografie, která rozpoutala takové vášně.
Autor: instagram

Okamžitě se do ní pustili, že "jak může mít takový pěkný chlap tak tlustou a ošklivou přítelkyni" (jako kdyby se tlustá rovnalo ošklivá...), proč "ji raději nevymění za hubenou"... Mezi hanlivými komentáři se objevují i starostlivé. Jedna žena tam novopečené snoubence říká, že je sice krásná, ale že kdyby trochu zhubla, jen by to prospělo nejen jí samotné, ale hlavně i jejímu zdraví. 

Nicméně Mzznaki si z toho rozhodně nic nedělá. Na vlnu urážek odpověděla další fotografií s komentářem, že je stále dojatá a že nějaké hloupé komentáře jí štěstí rozhodně nevezmou. Její snoubenec Kojo je z toho mnohem rozhozenější. „Naše společné fotky dávám na sociální sítě poměrně pravidelně, záplavu takových negativních zpráv jsem nečekal,“ svěřil se. 

Jsem na svou ženu hrdý
Na dvojici je vidět, že se skutečně miluje.
Autor: instagram

Tento pár ale vyvolal na internetu vášnivé diskuse. Kromě těch negativních komentářů se dvojici samozřejmě dostává i podpory, i když občas trochu "nepochopené". „Klobouk dolů, tohle je důkaz skutečné pravé lásky,“ zněl jeden z komentářů. Jako kdyby tlusté holky neměly právo na vztah. Jiný tábor se zase pozastavuje nad tím, proč má vůbec někdo potřebu řešit, kolik kdo váží.

Stejně k tomu přistupuje i sám snoubenec. Silnější ženy se mu vždy líbily, na kila své nastávající je hrdý a rozhodně nemá v plánu se jich z jakéhokoliv důvodu vzdávat. „V každé společnosti najdete lidi, kteří se budou snažit vám radost zkazit. Člověk tomu nesmí podlehnout. Rozhodně nelituji, že jsem tu fotku zveřejnil, a nemám v plánu ji mazat nebo tak něco,“ vyjádřil se.