Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Musíte vidět! Krásná boubelka radí ženám, jak milovat své tělo

Dříve odstrkované ošklivé kačátko, dnes dívka, kterou znají po celém světě.
2. listopadu 2014 | 14:00

Jednadvacetiletá boubelka Loey Lane z Kansasu byla kvůli své váze šikanována, prošla si mentální anorexii, po té extrémní nadváhou, ale dnes je úspěšnou módní plus size blogerkou, jejíž videa pravidelně sledují sta tisíce žen po celém světě. Video, ve kterém se vyznává z lásky ke svému tělu, vidělo dokonce přes milion lidí.

 “Od malička jsem měla nadváhu. A to přes to, že jsem hodně aktivní dítě a rozhodně si nemyslím, že bychom u nás v rodině jedli obzvláště nezdravě,” vypráví svůj příběh. Před pubertou však prodělala vážnou operaci nohou, která ji na čas omezila v pohybu a její váha začala dramaticky stoupat.

Po rekonvalescenci se jí sice podařilo hodně zhubnout, ale pořád byla jak sama říká “velká holka”. Přesto že si v dětství prý dost vytrpěla od ostatních dětí, sebevědomí jí nechybělo a chodila s jedním z nejpěknějších kluků na střední.

Jenže s koncem střední se rozešli. Její přítel Tayler ji opustill, odešel na vojenskou akademii a ona zůstala sama. Tehdy se u ní rozvinula mentální anorexie a z tlusté dívky se během asi tří měsíců proměnila ve vychrtlinu. “Je zvláštní, že i když jsem zhubla a měla postavu, o které jsem vždycky snila, nebyla jsem šťastná a hubla dál, “ vzpomíná.

Dnes je Loey zase při těle, nosí velikost 44 a je šťastná. Osud ji opět svedl dohromady s první láskou Taylerem, kterého si vzala. Začala navíc psát blog o plus size módě a kosmetice, který se stal jedním z nejčtenějších blogů světa. Nechte se inspirovat tím, jak miluje své tělo i vy! Její neslavnější video jsme pro vás přeložily do češtiny.

Pokud se vám titulky nezobrazují, v pravém dolním rohu okna videa si je zapněte.