Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Podzimní móda velikosti XL: Buďte trendy i s pár kily navíc!

20. října 2014 | 06:00

I s pár kily navíc se můžete blýsknout ve žhavých trendech letošního podzimu. Vybraly jsme pro vás super kousky, které hravě zakryjí nedostatky, a navíc vypadají fantasticky. Tak co, který bude ten váš?

Nepodařilo se vám přes léto zhubnout přebytečné kilogramy? Nezoufejte! Vybraly jsme pro vás trendy podzimní kousky, které zamaskují větší bříško, zúží stehna i schovají zadeček. Pak už jen stačí, aby vám oblečení dokonale padlo, a máte vyhráno.

Zamaskujte bříško

Pokud potřebujete rafinovaně zakrýt špíčky, rozhodně sáhněte po vzdušných halenkách a jemných svetřících s netopýřími rukávy. Až půjdou teploty dolů zachumlejte se do huňatého oversized svetru, nebo super moderního ponča.

Rozhodně se nemusíte halit jen do černých modelů, skvěle vám padnou i ostatní tradičně podzimní barvy jako třeba vínová, šedá, nebo khaki.

H&M, 899 Kč.
Autor: archiv firem

Zeštíhlete nohy a zadeček

Pokud vás trápí silnější stehna, nebo vetší zadeček, pořiďte si volnější kalhoty se sníženým sedem, které tyto problémové partie skvěle zamaskují. Slušet vám budou i jednoduché džíny rovného střihu, ideálně v tmavší barvě. 

Zahřejte se

Ať se nám to líbí, nebo ne, i na podzim musíme občas sáhnout po hřejivém kabátu. Boubelkám skvěle padnou oversized kousky, ale také kabáty projmuté v pase, nebo ty s velkým límcem, který odláká pozornost. 

Ty nejlepší kousky z plus size podzimních kolekcí naleznete v naší fotogalerii!