Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Další šílený Ken! Do vzhledu dal víc než milion, přítelkyni ale nemá!

22. srpna 2014 | 12:30

Neuvěřitelné! Za sebou už má plastické operace brady, čelistí i nosu, na prsou voperované silikonové implantáty. Snem dvacetiletého brazilského modela je totiž podobat se co nejvíce kultovní hračce. I když se mu to daří, příliš šťastný v životě není.

Svým vzhledem posedlý Celso Santebañes má dokonce už i vlastního Kena, který je jeho přesnou kopií. Tahle panenka se začne prodávat v Los Angeles v září tohoto roku.

Vše prý začalo vlastně náhodou, když mu jeho rodina čím dál tím častěji opakovala, že se neskutečně podobá Kenovi. To ho inspirovalo, aby se v něj začal měnit. Rozhodně ale není prvním "lidským" Kenem. Další takovou kreaturou je třeba Justin Jedlica se slovenskými kořeny nebo další Brazilec Rodrigo Alves.

Populárním se Santebañes stal, když vystoupil v brazilské talk show v Sao Paulu. Teď si účtuje až 16.000 dolarů za jedno vystoupení a uvažuje se o jeho účinkování v reality show.

Dvacetiletý brazilský model Celso Santebanes se chce co nejvíce podobat dětské hračce. Za plastiky proto už utratil více než milion korun.
Autor: Facebook/Celso Santebañes

"Je to všechno tak kouzelné. Připadám si jako v nějakém snu. Můj život se úplně změnil... Mám pocit, že mě celá Brazílie podporuje," říká dvacetiletý model.

Přesto Santebañes přiznává, že musí bojovat se spoustou předsudků. Někteří lidé se totiž nemohou smířit s tím, jak uměle vypadá. Zároveň ale dodává, že plánuje podstoupit ještě další operace.

"Lidé jsou někdy z mého vzhledu vystrašeni a říkají mi, že je až děsivé, že vypadám úplně jako plastová panenka," říká Santebañes. "I já trpím hodně předsudky. Svět je plný lidí s předsudky, ale mně je to jedno."

Co mu ale jedno není, je to, že nemá žádnou přítelkyni. Údajně chce ale "spojit síly" s "lidskou" Barbie Valerií Lukyanovou.