Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Živí Barbie a Ken se nenávidí: Už se nikdy nechtějí vidět!

30. ledna 2013 | 05:00

Justin Jedlica (32) a Valeria Lukyanova (23) jsou známí tím, že jsou posedlí vzhledem panenek Barbie a Kena. A proto se dohodli, že se spolu nechají vyfotit. Při focení ale došlo k velké hádce! Proč?

Při společném setkání to mezi Kenem a Barbie pořádně vřelo. Justinovi se totiž vůbec nelíbilo, když zjistil, že Valeria nepodstoupila téměř žádnou plastickou operaci. On totiž do svého vysněného vzhledu investoval přes dva miliony korun!

Žárlivý Ken

Vztekal se proto, že Valeria vypadá jako panenka hlavně díky make-upu. Justin musel k dokonalosti podstoupit úpravu nosu, lebky, tvaru obočí, rtů, brady i hýždí. Dokonce si nechal udělat prsní implantáty a aby nemusel dřít hodiny v posilovně, silikonem si nechal "vymodelovat" i bicepsy.

Téměř bez plastiky

Na rozdíl od Justina je Valeria vcelku "přírodní". Stylizuje se do Barbie panenky díky dlouhým, prodlouženým blond vlasům, extrémně štíhlému pasu a velkým ňadrům.

I bez make-upu vypadá Natalia jako panenka
Autor: Facebook.com

"Jediné, díky čemu vypadá jako Barbie jsou falešné vlasy, tuny make-upu a zeštíhlující korzety," rozčiloval se Ken.

"Je to hezký muž!"

To ale Barbie nenechalo chladnou. "Justin je zlý, protože podstoupil přes devadesát operací, zatímco já jen jednu. Netajím se tím, že jsem podstoupila plastickou operaci. Mám zvětšená prsa, protože chci vypadat perfektně.

To jediné mi stačilo. Měl by se přestat zajímat o to, kdo z nás je víc umělý. Myslím si, že je to krásný muž, teda až na ty příliš přifouknuté rty," neváhala si přisadit Valeria.

Chcete vidět, jak vypadala Valeria předtím, než se rozhodla stát se panenkou Barbie? Podívejte se na následující video!

Autor: ema