Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Živoucí Barbie konečně ukázala tvář: Pod nánosy líčidel se skrývá hezká dívka

15. dubna 2014 | 06:00

Neuvěřitelné! Celý svět jí zná jako okatou kopii populární panenky od Matella. A také dívků s poněkud svéráznými názory na rodičovství. Teď Valeria Lukyanova (28) všechny překvapila, když se konečně ukázala bez make-upu a blankytně modrých kontaktních čoček.

Osmadvacetiletá ukrajinská modelka, která si zakládá na tom, že má podobné rysy i proporce jako panenka Barbie, zveřejnila na svém profilu sérii vlastních fotek, které každého šokovaly. Ukazují totiž úplně jinou ženu, než na kterou jsme byli zvyklí.

Na těhle "selfies" je krásná Valeria téměř nenamalovaná. S minimem make-upu na tváři vypadá, na rozdíl od všech minulých fotek, nezvykle přirozeně. Obavy ale vzbuzuje její neuvěřitelně tenký pas a vystouplá žebra.

Valeria Lukyanova bez make-upu vypadá v obličeji úplně normálně.
Autor: Facebook

I když kráska stále tvrdí, že je její postava dílem přírody, samozřejmě až na "přifouknutá" ňadra, je většina lidí přesvědčena, že si kvůli svému vosímu pasu nechala chirurgicky odstranit spodní žebra.

Extrémně vyzáblá postava a vystupující žíly jsou důkazem, že Valeria bere svůj únorový přestup k breatharianismu vážně. Jde o způsob života, podle kterého není nutné jíst, pít, ani spát. Cílem je povznést se nad vše a stát se spirituální bytostí.

V té době se vzdala pevné stravy, pije jen minimálně. Je přesvědčena, že jí bude stačit jen "kosmické mikro-jídlo". Tím je světlo a vzduch. Jak je ale na snímcích z posledních dnů patrné, je tahle "panenka", která je přesvědčena o tom, že pochází z jiné planety, čím dál tím hubenější. Snad si včas uvědomí, že na rozdíl od plastové hračky, ona jídlo a vodu k životu potřebuje.