Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Další oživlé monstrum bez mozku! Je jí 16 a vypadá jako panna z plastu

25. září 2014 | 11:10

Sebevědomí jí tedy rozhodně nechybí. Soudnost už ale bohužel ano. Tvrdí o sobě, že je přirozeně krásná a ženy jí její krásu závidí. Šestnáctiletá Ukrajinka Lolita Richi, která je nejmladší lidskou "Barbie", má zřejmě mozek srovnatelný s touhle hračkou.

"Lidé z mého okolí mi otevřeně přiznávají, že na mě kvůli pěknému vzhledu žárlí. Nouzi o chlapce rozhodně nemám, ale ti o nás ze školy nejsou zrovna podle mého gusta," svěřila se Lolita britskému deníku DailyMail.

Kráska s vosím pasem, obřím poprsím a roztomilou tvářičkou o sobě tvrdí, že na sobě nemá žádné plastické vylepšení. Je prý stoprocentně přirozená a s takovými proporcemi se už narodila.

Jediné, co prý má na svém těle umělé, jsou kontaktní čočky a všemožné paruky, které miluje. O svých ňadrech tvrdí, že jsou zaručeně přírodní. Vylepšuje si je jen push-up podprsenkou.

Šestnáctiletá Lolita Richi tvrdí, že je přirozeně krásná a ženy jí její krásu závidí.
Autor: Facebook/Lolita Richi

"Mám přirozeně krásnou postavu, takže nemusím ani držet žádnou dietu. Jím úplně všechno, na co mám chuť. Je mi jedno, jestli je to párek nebo ovoce. A cítím se naprosto skvěle! Podle mě je spousta žen, které by chtěly vypadat jako já," tvrdí sebevědomá Lolita, která se považuje za "ženu vamp".

Zajímavé ale je, že v dětství si s panenkami nehrála, spíš pořád někde venku pobíhala s klukama ze sousedství. Vyrůstala jako chlapec, nosila kalhoty a trička. A byla to prý pěkná divoška. Image začala měnit až před rokem.

"Takhle jsem se začala oblékat, protože chci vypadat co nejlépe. Nechtěla jsem se podobat nějaké panence. Myslím si, že bych měla být pro jiné ženy inspirací. Žena by vždy měla snažit vypadat dobře. Když nemá hezké oči, měla by požívat kontaktní čočky. Pokud má třeba křivý nos, měla bys ho nechat chirurgicky upravit."