Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zešílela!? Žena chce vypadat jako svoje karikatura, místo bradavek má srdíčka

27. srpna 2014 | 11:30

Pět operací na zvětšení ňader, silikonové implantáty ve rtech, umělé výplně ve tvářích, vytetované obočí a místo normálních bradavek kýčovitá srdíčka. Za plastiky už dala Britka Krystina Butel v přepočtu téměř 5 milionů korun. Spokojená s výsledkem ale ještě zdaleka není.

Někdo chce prostě jen vypadat dokonale, jiný se chce podobat třeba známé modelce nebo plastové panence Barbie. Třicetiletá Krystina má ale opravdu neobvyklý cíl. Chce totiž vypadat jako vlastní karikatura. Tedy úmyslně zesměšňující kresba, které značně zvýrazňuje některé rysy, tvary obličeje a postavy.

Tu jí namaloval pouliční umělec na Ibize, když jí bylo pouhých 15 let. V té době zde trávila prázdniny se svojí starší kamarádkou a jejími dětmi. Nikdo ani v nejmenším netušil, co způsobí jedna veselá malůvka.

Kresba jí změnila život

"Když na nás ten starý pán volal přes ulici, že nás nakreslí, řekla jsem si, proč ne. Bylo to naprosto impulzivní rozhodnutí. Pomyslela jsem si, že by bylo fajn mít suvenýr z dovolené. Nečekal jsem, že mi tak radikálně změní život," prozradila Krystina Butel.

Ta se nakonec v obrázku doslova zhlídla a dalších patnáct let strávila tím, že se mění v kreslenou "odulou" postavičku. Kromě spousty různých plastických zákroků a úprav má za sebou už také pět zvětšujících operací ňader. Díky nim teď nosí podprsenku ve velikosti 36K. A místo kulatých bradavek její obří prsa teď zdobí srdíčka.

Splněný sen je v nedohlednu

"Když jsem svoji karikaturu před lety poprvé na dovolené uviděla, žárlil jsem na ni. Byla tak okouzlující! Měla vše, co jsem chtěla mít...," říká majitelka salonu krásy, která zatím zdaleka není spokojená s tím, jak vypadá. Plánuje si nechat operativně zvednout obočí, voperovat silikonové implantáty do pozadí, znovu nechat zvětšit prsa, botox a přidat výplň do rtů, aby se kresbě přiblížila ještě víc.

"Ta karikatura mi pomáhá splnit si můj sen. Vypadá přesně tak, jak chci vypadat. Vím, že jsem už mnohem blíž, než jsem byla před patnácti lety, ale vždycky se najde něco, co bych chtěla operativně změnit, abych jsem byla spokojenější," dodává mladá žena.

Negativní reakce veřejnosti

Přiznává ale, že její neobvyklý vzhled vzbuzuje pozornost a často vyvolává i negativní reakce veřejnosti. "Vidím ty pohledy, když jdu po ulici a někdy i slyším ty poznámky, které na mě lidé mají. Nechápu ale, proč mě tím obtěžují. Je to můj život," říká Krystina a dodává:

"Ta dívka na karikatuře je zkrátka přesně tou, kterou já jsem. Je sebevědomá a šťastná. Nestará se o to, co si myslí ostatní, nechce jít s davem. Jsem ráda, že se odlišuji od ostatních a nepotřebuji k tomu ničí souhlas."