Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Živý Ken promluvil! Tahle "kreatura" má rodiče ze Slovenska

17. června 2013 | 17:00

Výstřední Justin Jedlica (32), který do svých plastik investoval v přepočtu už téměř tři milióny, prozradil, že jeho rodiče pocházejí z Bratislavy. A promluvil i o svých plastikách.

"Posilováním bych se nikdy nedopracoval k tělu, po jakém jsem vždycky toužil. Jsem totiž od přírody hrozně hubený a vysoký. Osobní trenéři jsou navíc strašně drazí. Tak jsem se rozhodl řešit to tímhle způsobem," prozradil slovenské televizi Markíza Justin.

Živý dvojník Kena také potvrdil to, co naznačuje jeho jméno. "Mí rodiče se oba narodili v Bratislavě," řekl moderátorovi, který s ním dělal rozhovor prostřednictvím Skypu.

Justin Jedlica podstoupil okolo 90 operaci, aby vypadal jako panáček Ken.
Autor: Facebook.com

Tenhle "plastikový" panáček má za sebou již téměř sto operací a plastických zákroků. Podstoupil úpravu nosu, lebky, tvaru obočí, rtů, brady i hýždí. Jen na plastice nosu byl pětkrát, než byl konečně spokojený.

A jako by to nestačilo, nechává si tělo uměle dotvářet. Dokonce si nechal udělat prsní implantáty a aby nemusel dřít hodiny v posilovně, silikonem si nechal "vymodelovat" i bicepsy, tricepsy a "buchty" na břiše. Zaživa se doslova mění v silikonovou sochu.

Justin Jedlica podstoupil okolo 90 operaci, aby vypadal jako panáček Ken.
Autor: Facebook.com

"Proč bych se měl trápit v posilovně? To není vzrušující, okouzlující ani skvělé," prohlásil jednou. A s úpravami rozhodně přestat nehodlá ani v budoucnu.

Z varování lékařů, kteří tvrdí, že takovéhle množství silikonu může ohrozit jeho život, si Justin vůbec nic nedělá. Tvrdí, že takové riziko je jen malou cenou za to, že má dokonalé tělo, po kterém vždycky toužil.