Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mění se v živého Kena: Závislost na plastikách ho málem zabila!

7. května 2014 | 06:00

Začalo to úplně nevinně. Pouhou plastikou nosu před deseti lety. Jenže pak začal Brazilec Rodrigo Alves nenávidět celé své tělo. Po dvanácti operacích teď vypadá jako obživlý plastový panák, ale přesto není spokojený. Honba za vysněným vzhledem ho už ale málem stála život.

"Vyrůstal jsem v Brazílii a nenáviděl jsem to, jak jsem vypadal. Svou přeměnu jsem začal úpravou nosu, ale i když mi ho upravili několikrát, stále jsem nespokojený," prozradil stevard deníku Daily Mail.

Svým vzhledem posedlý Brazilec tvrdí, že nemá žádný vzor, kterému by se chtěl podobat. Zkrátka prý jen touží být dokonalým. Má dokonce i ručně malované oční čočky.

1985000:gallery:true:true

Za sebou má už dvanáct operací, které ho v přepočtu vyšly na neuvěřitelné tři a půl miliónu korun. V posilovně by totiž nikdy nedosáhl efektu, se kterým by byl spokojen. Musel proto vyhledat pomoc plastických chirurgů. Kromě běžných plastickým zákroků podstoupil i operaci čelistí, paží a nechal si vložit implantáty do nohou a břicha, aby se mohl pyšnit sexy cihličkami.

I přesto ale Rodrigo tvrdí, že s estetickými úpravami nikdy neskončí, protože sám se sebou asi nikdy nebude spokojený. A jediné, po čem v životě opravdu touží, je dokonalá tvář.

Všechny ty plastické operace ale s sebou přinesly i vážné zdravotní problémy. Proto musel být hospitalizován v nemocnici. Při posledních úpravách bicepsů a tricepsů mu ruce otekly tak, že se nedokázal ani sám umýt nebo najíst. Došlo k vážné infekci a lékaři tvrdili, že měl blízko k amputaci rukou. Kvůli otravě jen zázrakem nezemřel.

1984993:gallery:true:true