Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Surově zbitá!? Živou Barbie přepadli, obličej má plný modřin

11. listopadu 2014 | 10:24

Natrhlý ret, upuchlé oči, podlitiny ve tváři... Nejznámější živoucí napodobenina známe panenky zřejmě někoho pořádně naštvala. Přímo před domem ji totiž "bezdůvodně" napadli dva muži a surově ji zmlátili. A nebo je snad pravda úplně jinde?

"Přišla jsem domů z nákupů a chtěla jsem do číselníku naťukat svůj vstupní kód. V té chvíli odněkud vyběhli dva muži a napadli mě," cituje krásku deník Daily Mail.

"Neřekli mi ani slovo, ani mě neokradli. Všechno se to zvrtlo hrozně rychle. Jeden mě praštil po hlavě, druhý mě mlátil do obličeje, pak mě začali škrtit," popisuje děsivé zážitky Valeria, které prý už celé dva roky někdo telefonicky vyhrožuje.

Zachránila jí prý až sousedka, která násilníky vyrušila. Valeria pak údajně skončila v nemocnici, kde musela být ošetřena. Napadena měla být na Halloween přímo před jejím domem.

Otázkou však zůstává, zda si vše nevymyslela jen proto, aby zakryla stopy po prodělané plastické operaci. Odjakživa totiž tvrdí, že jediný operativní zákrok, který prodělala, je zvětšení prsů. Vše ostatní je prý dílem matičky přírody.