Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Rasistický útok živoucí Barbie: Ze smíšených manželství se rodí blbé děti!

9. dubna 2014 | 13:00

Raději by podstoupila mučení, než si pořídila rodinu. Kvůli míchání ras se prý totiž na Zemi rodí degenerované děti. Tahle "plastová" kráska jménem Valeria Lukyanova (28) zkrátka opravdu musí být z jiné planety, jak tvrdí. Co slovo, to skutečná perla!

"Jen ta samotná představa, že porodím dítě, ve mně vzbuzuje nepřekonatelný hluboký odpor. Většina lidí si děti pořizuje jen proto, aby zrealizovali své vlastní ambice," prohlásila v rozhovoru pro GQ Magazine.

"Nemyslím si, že by mi mateřství mohlo cokoliv dát. Neexistuje nic, co by mě vlastní dítě mohlo v životě naučit," dodala osmadvacetiletá "mimozemšťanka". Podle Valerie je navíc rodinný život vůbec to nejhorší, co člověk může v životě zažít.

Živá Barbie z Ukrajiny investovala do svého vzhledu už 10 milionů
Autor: Facebook.com/ValeriaLukyanova

I když jde o vážně svérázné názory, dokázala tahle oživlá panenka předčít i sama sebe. Dotazujícího se novináře šokovala svými silně rasistickými názory. S vážnou tváří totiž prohlásila, že je rozhodně silně proti "křížení ras", ke kterému v posledních desetiletích stále častěji dochází. Kvůli němu prý ze světa mizí "přírodní krása".

"Míchají se teď různá etnika a proto dochází ke stále častější degeneraci lidské rasy. V minulosti nic takového nebývalo. Vzpomeňte si, kolik nádherných žen bez plastik tady bylo v 50. a 60. letech minulého století," netajila se svojí teorií v rozhovoru "pomatená" Ukrajinka.

A ze svého "mimozemského" mozku toho vyplodila ještě mnohem víc. Tvrdí například, že se nepotřebuje učit cizí jazyky, protože je schopna komunikovat s cizinci non-verbálně. A také, že lidé jsou nejméně sofistikovaná civilizace. "Jsme na nejnižším stupni vývoje v celém vesmíru."

Živá Barbie z Ukrajiny investovala do svého vzhledu už 10 milionů
Autor: Facebook.com/ValeriaLukyanova

"Jen kvůli tomu tolik lidí musí podstupovat plastické operace. Například Ruska si vezme Arména a mají spolu dítě, roztomilou holčičku. Jenže ta má nos po svém otci. A tak si ho musí nechat kousek uříznout, aby bylo všechno v pořádku," dodala Barbie, která tvrdí, že je "dokonalá" od přírody.

Tahle výstřední hračka jak od Matella přiznává jen plastiku prsů. Jinak trvá na tom, že nepřirozeně štíhlý pas je výsledkem jejího jídelníčku a cvičebního režimu. Kvůli přemíře plastik dokonce veřejně napadla svůj mužský protějšek, "Kena" Justina Jedlicu.