Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Blondýna si nechává vymývat mozek, chce být hloupá jako Barbie

20. února 2014 | 13:55

Nad tímhle už opravdu zůstává rozum stát! Šílená Američanka Blondie Bennett (38) se touží proměnit v plastovou panenku Barbie. Pouhá změna vizáže jí ale nestačí. Podstupuje proto desítky hypnoterapií, aby se stala hloupější.

"Podstoupila jsem už dvacet sezení a opravdu se začínám cítit hloupější a zmatená. Nedávno jsem třeba jela vyzvednout kamaráda na letiště a nemohla jsem si vzpomenout, jestli mám jít na přílety nebo odlety. A také jsem se na celé tři hodiny ztratila, když jsem jela domů za matkou. Přitom je to dům, kde jsem vyrůstala," prozradila Bennet.

Potrhlá Američanka zasvětila své přeměně celý život. Za sebou má desítky zákroků a plastických operací, za které utratila v přepočtu už téměř milión korun. Pětkrát si nechala zvětšit prsa, silikonem upravit rty, pravidelně si nechává do tváří vpichovat botox a chodí do solárie. Cílem je vypadat co nejvíc uměle. Před rokem a půl si navíc nechala změnit jméno na Blondie.

Stárnoucí kráska, která se nedávno nechala přejmenovat na Blondie, je přesvědčena o tom, že být panenkou Barbie je to nejlepší povolání.
Autor: profimedia.cz

"Když se lidé ptají, proč chci být panenkou Barbie, odpovídám: Kdo by nechtěl? Má to nejlepší zaměstnání. Jen chodí po nákupech a vypadá pěkně, o nic se nemusí starat," tvrdí kráska.

Svou proměnu chce ale nezaměstnaná Američanka, která si na živobytí vydělává tím, že na internetu mužům prodává své sexy fotky oblečená jako Barbie, dovést k dokonalosti. Podstupuje proto hypnózu, díky které se má stát hloupější.

"Chci, aby mě lidé viděli jako skutečnou Barbie a hloupost je jejím důležitým charakteristickým rysem," tvrdí Blondie. Co dodat?!

Před všemi těmi zákroky to bývala krásná žena.
Autor: profimedia.cz