Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Oživlá Barbie zešílela! Žít chce jen ze vzduchu a světla

20. března 2014 | 06:00

Jídla se už nějakou dobu nedotkla, pije jen minimálně. Je přesvědčena, že jí k životu bude stačit jen "kosmické mikro-jídlo". Tím je světlo a vzduch. Modelka Valeria Lukyanova (23), která si říká "živoucí Barbie", nejenže jako plastová panenka vypadá, ale zřejmě jí už i zakrněl mozek.

"V posledních týdnech jsem vlastně vůbec neměla hlad. Jsem přesvědčena, že je to poslední fáze před tím, než budu žít skutečně jen ze vzduchu a světla," prohlašuje třiadvacetiletá kráska z ukrajinské Oděsy.

Modelka, a teď také zpěvačka, totiž propadla breatharianismu. Životnímu způsobu, podle kterého není nutné jíst, pít ani spát, protože lze žít jen ze vzduchu. Cílem je povznést se nad vše a stát se spirituální bytostí.

Valeria Lukyanova má štíhlý pas a velká prsa přesně jako Barbie
Autor: Facebook

Zlí "jazykové" ale tvrdí, že má Valeria, která sama sebe nazývá "nejslavnější ruskou ženou na rusky mluvícím internetu", zkrátka jen strach, že přibere a přijde tak o svůj extrémně štíhlý pas.

Ani ten však není dílem přírody. Podle některých informací má totiž dlouhonohá blondýna po vzoru Cher dokonce odebraná spodní žebra, aby ho měla co nejužší.

Valeria tvrdí, že nikdy nepodstoupila žádnou plastiku.
Autor: Facebook/Valeria Lukyanova

Okatá Barbie je navíc přesvědčena o tom, že je z jiné planety. Pravděpodobně Venuše. Tím si však není stoprocentně jistá. Jedno však ví, rozhodně není člověkem. 

A ve svém rodném městě dokonce našla své "dvojče". Obě dívky jakoby si z oka vypadly. S kosmickou "sestrou" Dominikou, vlastním jménem Olgou Oleynik, spolu dokonce podnikají.

Pořádají společně duchovní přednášky. A svůj vzhled využívají k přilákání zájemců. Za účast pak od každého z nich vybírají poplatek ve výši cca 1 500 korun. A k tomu se daly i na návrhářství. Na sezónu jaro/léto 2014 vytvořily kosmickou módní kolekci. Jsou to zkrátka podnikavé dívky!

Barbie girls chtějí vzít Ameriku útokem!
Autor: Facebook