Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Děsivě znetvořený transexuál: 12 litrů silikonu z "ní" udělalo zrůdu

22. srpna 2013 | 10:40

Monique Allen (58) byla ještě před 26 lety mužem, když si ale nechala změnit pohlaví, zjistila, že jí plastické operace mohou plnit sny a stala se na nich závislá. Za svůj život jich podstoupila více jak 200 a jak sama říká, některé si ani nepamatuje.

Osmapadesátiletá zpěvačka se rozhodla zveřejnit svůj příběh, aby varovala před nebezpečím plastických operací, které jí postupně dovedly až do invalidního důchodu.

Závislá na silikonu

Monique se během let stala doslova závislou na silikonu, kterého si během 75 operací nechala do těla napumpovat neuvěřitelných 12 litrů. Výsledkem jsou prsa velikosti 38FFF, ale také odumřelá kůže na nohách.

Monique Allen
Autor: Profimedia.cz
„Nevšímala jsem si rizik, která obnáší aplikace nelegálního silikonu, když mi nechtěli provést operaci lékaři, vzala jsem peníze a jela jsem do Tijuany na nelegální silikonové injekce. Teď se musím potýkat s velkými bolestmi. Mám problémy s cirkulací krve kvůli tomu, že se mi silikon posouvá do dalších částí těla a také kvůli velkému množství křemíku v těle, na nohou mám mrtvou kůži, kterou musím zakrývat make-upem a jsem v podstatě invalidní,“ říká nešťastnice.

23 operací nosu

Přestože si je Monique vědoma, že plastické operace jí zničily život, touží ještě po jedné, celkem 24 operaci nosu. „Chtěla bych ještě jednou upravit nos, ale lékaři mi odmítají operaci provést. Chápu je,“ říká posmutněle.

Monique Allen je na ulici středem pozornosti.
Autor: Profimedia.cz
Zpackaný život

„Byla jsem na operacích závislá a nepřemýšlela jsem o rizicích. Moje rodina mě prosila, ať toho nechám, ale neposlouchala jsem. Zničila jsem si vzhled i zdraví,“ říká posmutněle dvakrát vdaná Monique, která teď žije sama v LA a živí se jako zpěvačka. Lidé jí znají pod uměleckým jménem Glamorous Monique a chodí se na ni dívat do klubů, jen je otázkou, jestli je spíše než její umění neláká její bizarní vzhled zrůdičky.

Za posledních několik let, utrácí žena ne za plastické operace, ale za odstranění jejích následků, více jak 3 miliony utratila za odstranění křemíku z nohou, brady a tváře.