Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nový seriál ze života: Přijde matka kvůli své lehkovážnosti o děti?

Nový seriál Křižovatky Života
12. srpna 2013 | 06:00

Život se někdy stočí jiným směrem než si představujeme a je na každém z nás, jestli jej dokáže opět svést na správnou stranu. Nový pořad televize Prima Křižovatky života, mapuje osudy lidí, kteří se dostali na životní křižovatku a neví jak dál.

První příběh, který televize Prima odvysílá již dnes večer ve 20:15, se týká trojnásobné matky Martiny Fričové, která se vůči svým dětem chová velice lehkovážně a mateřské povinnosti přesouvá na svou nejstarší dceru.

Křižovatky života
Autor: archiv FTV Prima
Dovolená s novým partnerem

Lehkovážná matka nechala šestiletého a devítiletého syna na starosti patnáctileté dceři Monice a odjela s novým přítelem na dovolenou do Chorvatska. Její pobyt u moře ale překazí nenadálý telefonát sociální pracovnice. „Paní Fričová nechala opakovaně děti bez dozoru, již jsme tento problém s ní řešili několikrát,“ říká sociální pracovnice Iva Králová.

Patnáctiletá Monika se musela starat o své mladší sourozence, zatímco její matka si užívala dovolenou s přítelem.
Autor: archiv FTV Prima
„Jedno jsem pochopila, pro mámu nejsme vůbec důležitý, žije jenom pro toho svýho Lukáše a pro sebe,“ rozčiluje se na kameru patnáctiletá Monika a je vidět, že se na svou matku a jejího nového přítele opravdu zlobí. A není divu, díky tomu, že své děti opakovaně nechala bez dozoru, byly převezeny do Klokánku a teprve soud rozhodne, zda se vrátí do matčin péče nebo budou svěřeny otci.

Martina Fričová se vrací z dovolené a cítí se poškozená a hodlá dostat své děti zpět do péče, její přítel je ale s touto situací zdá se spokojen, jeho život je totiž bez dětí partnerky jednodušší. Přijde matka o své děti? Dostane je do své péče otec? Odpustí někdy Monika své matce její chování k dětem kvůli novému příteli? Jak příběh skončí můžete vidět dnes večer v pořadu Křižovatky života.