Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tomu se říká smůla: Manželé se snaží o holčičku, ale mají 12 synů

13. srpna 2013 | 06:00

Kateri Schwandtová a její manžel Jay mají opravdu početnou rodinu. Společně mají již 12 synů, a protože stále touží po holčičce, není počet jejich dětí konečný.

Manželský pár z Michiganu se seznámil na Střední škole a ještě než ji dostudovali, už společně čekali svého prvního syna Tylera. Od té doby jeli do porodnice ještě 11x a vždy se vrátili se synem. „Neměli jsme v úmyslu mít dvanáct dětí, ale cítíme se být požehnáni tak velkou rodinou,“ říkají svorně silně věřící manželé a dodávají, že všichni synové pomáhají v domácnosti a ti starší skvěle pečují o své mladší sourozence.

Tady na fotce ještě bez nejmladšího syna Tuckera, který se narodil před pár dny.
Autor: Facebook.com
Těhotná 9 let

Nejstaršímu Taylorovi je 21 let, po něm přišel na svět Zach (17), Drew (16), Brandon (14), Tommy (11), Vinny (10), Calvin (8), Gabe (6), Weslwy (5), Charlie (3), Luke (2) a 4. srpna se manželům narodil poslední syn Tucker. Kateri tak byla těhotná dohromady 9 let.

Kateri a Jay Schwandt mají už dvanáct synů, o holčičku se zatím snaží
Autor: Facebook.com
Dvanáctkou to nekončí

Kateri, jediná žena v domě je zvyklá na mužskou přesilu, přesto ale stále touží po své vysněné holčičce. „Mysleli jsme si, že tentokrát to vyjde, ale když nám oznámili, že je to kluk, museli jsme se smát,“ vypráví mnohonásobná matka a nevylučuje, že na svět za pár měsíců přijde dítě číslo 13 a snad už to tentokrát bude holka.