Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Single léto: Užijte si ho plnými doušky, chlapa nepotřebujete!

Single léto? Žádný problém!
13. července 2013 | 06:00

Ráda byste zašla na zahrádky na drink, jenomže všechny vaše kamarádky jsou zrovna na pikniku se svým přítelem. Nemáte s kým jet k moři, tak zkoušíte internetové seznamky. Ale proč? Single léto je přece fajn!

Ti, kdo jsou single, jim ale rozhodně nemusí závidět, protože dovolenou, výlety a pikniky si lze užít i s přáteli. Kdo si na své přátele neudělá čas, má smůlu a ujede mu vlak plný zábavy.

Mnozí zamilovaní staví své známé na druhou kolej a ti, pokud nejsou ve vztahu, se tak mohou v okamžiku stát osamocenými. Řešení je na první pohled velmi jednoduché – stačí se obklopit co nejvíce lidmi. na to jsme se zeptali odbornice na vztahy Martiny Horáková ze seznamky leyter.com.

Připomeňte si školu v přírodě

„Na dovolenou nemusíme jet jen se svojí nejlepší kamarádkou, ale i s bývalými spolužáky, kolegy z práce a jejich přáteli. Ve více lidech se lépe udržuje dobrá nálada a ta špatná se snadněji rozptýlí.“

S kamarády se na dovolenou nejezdí jen na střední škole. Dobré je vztahy udržovat i v dospělosti! Spousta žen má totiž tendence se na partnera maximálně upnout a přerušit všechny vztahy se svými nejbližšími.

Jak trávit čas?

Pronajměte si chatu. Díky více lidem je i cena samozřejmě příznivější. Vydejte se na výlety po okolí. Bezpochyby si užijete spoustu krásných okamžiků, na které budete dlouho vzpomínat a navíc zlepšíte a utužíte své přátelské vztahy. Ale stejně jako dovolená v páru, i ta s přáteli může být tvrdým oříškem!

Pokud jste po rozchodu...

Je vám smutno, pláčete a máte splíny? Zapomeňte na to, nebo se o to alespoň pokuste. „Vezměte svoji nejlepší kamarádku a vyrazte do Paříže na nákupy. Nebo svého nejlepšího kamaráda na motorkářskou cestu po Evropě. Abyste si užili volno ve dvou, nemusíte mít mezi sebou intimní vztah,“ uzavírá M. Horáková. 

Autor: ema