Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Upíří žena děsí! Bez lidské krve nemůže být, měsíčně vypije až 2 litry

11. června 2013 | 06:00

VIDEO: Fanatická upírka Julia Caples (45) z Pensylvánie šokuje! Díky lidké krvi, kterou už 30 let pije, je podle svých slov zdravá, silná a vypadá mladě. Jejím dětem, ani exmanželovi, se ale její morbidní záliba příliš nelíbí.

"Když se můžu přisát k hrdlu živého člověka a pít jeho krev, cítím se silnější a zdravější. Vím, že krev není podle odborníků příliš výživná, ale možná je tu nějaká hodnota, kterou jsme ještě neobjevili," tvrdí pětačtyřicetiletá Julia.

"Cítím se mnohem krásnější, než kdykoliv před tím, než jsem lidskou krev pila pravidelně. Jsem také podstatně zdravější a mám spoustu energie," dodává matka dvou dětí, která bezmezně věří tomu, že pití čerstvé krve od živých lidí jí udržuje mladou a silnou, stejně jako nesmrtelné upíry z kultovních filmů.

Julia kůži svých dárců nařezává speciálním nožem, který sama navrhla
Autor: profimedia.cz
Nestárnoucí upírka měsíčně vypije až dva litry životadárné rudé tekutiny, kterou získává od skutečných živých lidí. Nezaboří však upíří tesáky do jejich krční tepny, ani jim nepouští žilou. Nařeže jim "jen" kůži speciálním ostrým nožíkem, který sama navrhla a prýštící krev pak chlemtá přímo z ran.

Oběti ale rozhodně nehledá po nocích v opuštěných parcích. Jde o její "fanoušky", většinou zákazníky místního obchodu s okultistickými předměty. Jedním z dobrovolných dárců je i jedenapadesátiletý Wesley Hendricks.

Julia s jedním z dobrovolných dárců Wesley Hendricksem (51)
Autor: profimedia.cz
Krví je Julia fascinována už od čtrnácti let, kdy neodolala nutkání a během polibku se silně zakousla do jazyka svého chlapce. "Poslechla jsem jen můj přirozený instinkt. Ta chuť teplé krve byla nezapomenutelná. Nemusím ale asi dodávat, že ten kluk už mě nikdy nepolíbil," prozradila.

Krev ale v době dospívání "olízla" jen občas, společně se svými "goticky" založenými přáteli. Vše se změnilo až v moment, kdy poznala svého, dnes už bývalého, manžela Donalda (49). S ním začala rudou tekutinou pít pravidelně.

Julia se svým synem Alexeiem Lazarowiczem a exmanželem Donaldem Lazarowiczem
Autor: profimedia.cz
S Donaldem, s nímž jsou dodnes dobrými přáteli a sdílí spolu rodičovské povinnosti, měli v roce 2000 "upíří" svatbu, na které si dokonce obřadně pili krev navzájem.

Když se jim ale narodil syn Alex, rozhodli se, že musí něco obětovat, a tak dal Donald slib, že už se lidské krve nikdy nenapije. "Dohodli jsme se, že jeden z nás toho musí nechat a měl by se zaměřit na rodičovství na plný úvazek," řekl.

Přes jejich úsilí, aby se syn o maminčině morbidní zálibě nic nedozvěděl, začíná mít Alex podezření. "Máme doma všechny ty podivné dekorace, jako je rakev a náhrobní kámen... Začínám si myslet, že je máma upír," řekl. Juliin krvavý zlozvyk dělá starosti i dceři Ariel (24). "Nesouhlasím s tím, co máma dělá," prohlásila.