Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vrchol perverznosti! Mrtvou manželku vystavuje doma v proskleném stolku za půl milionu korun

Fotografie
19. listopadu 2014 | 12:25

Nabalzamovaná manželka uprostřed obývacího pokoje děsí návštěvy. Tohle jste ještě nikdy neviděli! V proskleném konferenčním stolku má totiž Harem Deeb (32) vystavenou mrtvolu své ženy, se kterou se nedokázal ani po smrti rozloučit.

"Ta bolest, kterou mi smrt mé ženy způsobila, byla nesnesitelná. Tak jsem si ji přivedl zpátky domů," svěřil se se svými pocity Harem. "Zavolal jsem hrobníkovi a vysvětlil mu své pocity. Pak jsem kontaktoval úřady a nakonec jsem dostal speciální povolení. Radši ji budu mít doma, než dva metry pod zemí. Lucy měla obrovský smysl pro humor a jsem si jistý, že by ji nevadilo, že je v mém konferenčním stolku," dodal mladý vdovec.

Dvaatřicetiletý Harem Deeb byl po smrti své mladé ženy zoufalý. Rozhodl se, že ji nikdy neopustí. Nechal si proto na objednávku vyrobit speciální skleněný kryt, který eliminuje rozklad mrtvého těla, a také blokuje nežádoucí zápach. "Zaplatil jsem za to víc než půl milionu korun, ale stálo to za to," tvrdí.

Lucy se narodila s nemocným srdíčkem a věděla, že se zřejmě stáří nedožije. Nakonec zemřela když jí bylo pouhých 29 let. "Sejdeme se znovu v nebi," byla její poslední slova, která patřila právě milovanému manželovi.

Někteří Haremovi přátelé a příbuzní jsou ale znechuceni a odmítají k němu domů chodit. Skuteční přátelé však plně respektují jeho rozhodnutí a na kafe klidně zajdou. Někteří dokonce poznamenávají, že jde o pěkný a funkční kus nábytku.

2167590:gallery:true:true