Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Cítím se jako monstrum, říká žena po zpackané plastice prsou

30. dubna 2013 | 11:00

Je zoufalá, nešťastná ze svého znetvořeného těla. Téměř nevychází z domu. Od nepovedené operace uplynulo přitom už patnáct let. Debbie (50) z Los Angeles přesto doteď nenašla chirurga, který by si troufl její zničená prsa opravit. Šokující fotky uvnitř!

Toužila jen být krásná, mít dokonalá prsa. Její život se však stal utrpením. Místo výstavních ňader jí už patnáct let hruď hyzdí zdeformované "vaky".

Dnes padesátiletá Debbie se rozhodla podstoupit plastiku v době, kdy pracovala v zábavním průmyslu pro dospělé. Jen pár dní po operaci ale pravé ňadro zachvátila silná infekce. Chirurg, který operaci provedl, už však nebyl k nalezení.

Debbie je ze svého znetvořeného těla nešťastná
Autor: reprofoto uk.tlc.com
"Když se podívám do zrcadla, vidím tam smutně groteskní obraz. Cítím se jako živoucí monstrum. Jenže ani za ty roky jsem nenašla chirurga, který by mi byl ochoten nebo schopen pomoci," svěřila se Deborah.

Ta žije v los Angeles se svým partnerem Billym, který jí ani přes její vadu na kráse neopustil. Přesto téměř nevychází z domu. Stydí se za své znetvořené tělo, bojí se posměšků.

Pomoc teď hledá u jednoho z předních britských plastických chirurgů doktora Vika Vijha prostřednictvím nové reality show s názvem Last Chance Salon, který už v květnu začne vysílat nový britsky kanál TLC.

Úspěšný lékař, který je její jedinou nadějí, by tak opravnou operaci provedl přímo před zraky diváků prostřednictvím televizních kamer. "Pokud mi někdo dokáže pomoct, změní celý můj svět a já se budu cítit jako úplně nový člověk," dodává zničená Debbie.