Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Potřebuju nová prsa! Tak žebrá plochá dívka u silnice peníze na silikony

16. srpna 2013 | 10:12

VIDEO: Štíhlá atraktivní blondýnka prsa bohužel zřejmě "zdědila" po tatínkovi. Na vysněnou plastiku ale nemá peníze. Američanka Christina Andrews se proto rozhodla jednat. S cedulí postává na kraji silnice a žebrá o příspěvek na na silikony.

"Chci větší prsa, protože s těmi, která mám, nejsem vůbec spokojená. Napadlo mě, že tohle je dobrý způsob, jak si je pořídit. Lidé se k silnici staví s cedulemi, že jsou bezdomovci. To já nejsem… Jsem prostě jen upřímná," prozradila Christina z Pensacoly na Floridě v rozhovoru pro televizi ABC.

"Myslela jsem, že se tomu lidé budou jen smát a pojedou dál, ale oni vyskakují z aut a dávají mi peníze. A samozřejmě jsem se od spousty z nich dočkala velkého množství milých úsměvů a povzbuzujících slov," dodala.

Mladá Američanka tvrdí, že jí její současná prsa ničí soukromý život. Problém ale je, že si ze svých příjmů nemůže plastickou operaci dovolit. Denně proto se svou svítivě růžovou cedulí s nápisem "Nejsem bezdomovec, potřebuju prsa" stojí u silnice a doufá, že nasbírá dostatečné množství potřebných dolarů.

Chce, aby všichni věděli, že není žádnou žebrající bezdomovkyní, která získané peníze vzápětí utratí za alkohol. Svou cedulí jasně dává kolemjedoucím najevo kam finance, které obdrží, půjdou. A slaví úspěch!

Christina Andrews stojí se svou svítivě růžovou cedulí u silnice každý den.
Autor: reprofoto youtube.com

Christina ale rozhodně není první, kdo chce tímto způsobem získat finance na plastickou operaci. Loni v létě stejnou taktiku zvolila i Chrissy Lancey (38) z městečka Akron v Ohiu. Implantáty potřebovala, protože by prý pomohly jejímu sebevědomí.

Svobodná matka a studentka také nebyla úplně chudá. Živila se jako barmanka. Výdělek jí prý ale stačil jen na běžné životní náklady a pokrytí účtů. V bikinách proto pohledná tmavovláska s papírovou cedulí stála u cesty a "žebrala" o peníze.

Video se připravuje ...