Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Plastika jako z hororu! Prsa se jí přestěhovala na záda a břicho

16. dubna 2014 | 14:00

VIDEO: Chtěla si jen zvednout sebevědomí po manželově nevěře. Mít krásná a dokonalá ňadra. Místo toho ale zůstaly Tian Hui (39) na hrudi jen dva vytahané splasklé "balonky". V noci se jí totiž implantáty pod kůží přesunuly úplně jinam.

"Nemohla jsem tomu uvěřit, když jsem se jednoho dne probudila, zjistila jsem, že se má prsa posunula. Byl jsem opravdu v rozpacích a snažil se je zase vrátit zpátky. Ale pokaždé, když jsem šla spát a druhý den se probudila, byla zase posunutá. A pokaždé dál, než den předtím," svěřila se se svým děsivým zážitkem devětatřicetiletá Tian Hui z čínského městečka Guangzhou.

"Nakonec jsem jedno z mých nových ňader měla na záda a druhé na břiše v oblasti žaludku. Tehdy jsem si uvědomila, že s tím už musím něco udělat. Měla jsem opravdu velký strach, jaké škody by mohly pohybující se implantáty v mém těle napáchat. Navíc to bylo neskutečně bolestivé," dodala zoufalá žena, která plastiku podstoupila v naději, že získá zpět city svého nevěrného manžela.

Tian Hui si chtěla zvednout sebevědomí novými ňadry. Teď je má na zádech!
Autor: reprofoto

"Vždycky jsem věřila, že máme skvělé manželství, než jsem přišla na to, že má poměr s ženou o šest let mladší, než já. Nakonec jsme spolu kvůli dětem zůstali. Začala jsem ale mít pocit, že jsem pro něj zřejmě nebyla dost atraktivní a tak jsem se rozhodla pořídit si nová ňadra," říká Tian.

Zákrok podstoupila v roce 2002 na nedaleké klinice. Jak se ale teď dozvěděla, lékaři jí do těla voperovali implantáty z polyakrylamidového hydrofilního gelu, jehož používání bylo o čtyři roky později zakázáno. Pokud se totiž dostane do těla, je jedovatý. Může poškodit nejen nervy, ale také ledviny. V extrémních případech dokonce může způsobit rakovinu.

Prsa už teď má Tien naštěstí nová. Životu nebezpečné implantáty jí plastický chirurg odstranil a voperoval nové, které se už snad nikam stěhovat nebudou. Lásku manžela si ale stejně zpět nezískala.