Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šok! Co se to stalo s krásnou Morticií?

10. ledna 2013 | 06:00

Kdysi nádherná herečka Anjelica Huston (61) se zuby nehty snaží udržet mladá. Bohužel se jí to, stejně jako mnoha dalším, nedaří.

Kdysi kráska, dnes strašidlo

Když se nedávno objevila jedenašedesátiletá herečka Anjelica Huston na veřejnosti, nebyl na ni zrovna hezký pohled. Představitelka sexy Morticie z Addamsovy rodiny, se totiž díky kolagenovým injekcím a nejspíše i plastickým operacím, proměnila v napuchlé monstrum.

Anjelica Huston
Autor: Reuters
Kdysi krásná herečka se tak se svými žabími rty zařadila mezi ženy, které rozhodně neumějí stárnout s elegancí a donekonečna se vkládají do rukou plastických chirurgů.

Podobně na tom je i další bývalá kráska Melanie Griffith (55), která ve snaze udržet si mladšího hřebce Antonia Banderase, podstupuje kdejakou plastickou operaci. Výsledkem však není věčné mládí, ale spíše vzhled k smíchu.

Lépe než kolegyně z branže na tom není ani Goldie Hawn (67). I ta po množství botoxových injekcí ztrácí přirozený výraz a křiví rty do nepěkného úšklebku.

A tady už nepomůže vůbec nic

Dopadnout jako kočičí žena Jocelyn Wildenstein (72) by nechtěla asi žádná žena. Přesto se tato zámožná žena původně znetvořila záměrně, aby se podobala šelmě. Po sérii plastických operací, které měly navrátit kdysi půvabné krásce tvář, vypadá Jocelyn jako chodící zombie.