Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejšílenější úchylky: Dívka je závislá na pojídání keramiky, zajídá jí popelem z cigaret

28. března 2013 | 11:20

VIDEO: Někdo rád chroupe oříšky, jiný zase tvrdé cucavé bonbony. Bianca (22) má ale úplně jiné chutě. Nedokáže odolat keramice a cigaretovému popelu.

Každý máme své zvláštní zvyky, ale lidé v pořadu Nejšílenější úchylky bojují s opravdu bizarními závislostmi.

Jednou z nich je i dvaadvacetiletá svobodná matka Bianca, která nezvládá své nutkání pojídat keramiku. Dělá to i dvacetkrát denně.

A aby toho nebylo málo, začala před čtyřmi lety konzumovat i cigaretový popel. Nepomáhají ani domluvy matky Velence a sestry Amiky.

"Líbí se mi způsob, jakým se popel rozpouští na jazyku," říká Bianca při vylizování popelníku a její slastný výraz hovoří za vše.

Bianca nemůže bez keramiky a cigaretového popela být.
Autor: archiv Prima Cool
Matka i sestra se jí snaží od její závislosti odradit, ale zatím marně. Jejich domluvy na ni nepůsobí.

"Víš, že to není jedlé, viď?", ptá se jí sestra v dokumentu.

Přesto jí schovává popel z cigaret, které sama vykouří. Bianca je totiž navíc nekuřačka.

Lékařka Patricie Hiserote jí ale vysvětlí, jak hazarduje se svým zdravím.

Problém však je, že Bianca svou úchylkou ohrožuje nejen zdraví své, ale i svého ročního syna. Ten chce totiž už teď chroupat keramiku stejně jako maminka.

Neobvyklý příběh Biancy uvidíte už ve čtvrtek večer na Prima Love.

A těšit se můžete i na příběh devětadvacetileté Kimberly, která je závislá na laxativech. Průměrně jich denně spolyká 150, což dělá už pět let. Váží necelých padesát kilogramů a při své výšce 182 centimetrů je jasné, že má problém.

Její matka Gwen se o Kimberly bojí, kvůli její hubenosti, ale netuší, že Kimberly pojídá laxativa, což jí nakonec Kimberly řekne. Kimberly nosí i pásy na hubnutí, které má na sobě až 23 hodin denně. Kimberly si nechala domluvit a rozhodla se pro návštěvu lékařky Elizabeth Vaughan, ale zjištění, že má v těle ještě nějaký tuk, jí velmi rozruší...