Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šokující! Žena mlsá gumu, spořádala už 50 pneumatik

8. března 2013 | 08:00

Ta má ale chutě! Stejně, jako si spousta z nás bere večer k televizi misku popcornu či sáček chipsů, bere si Allison (19) misku plnou gumových hoblin z pneumatik. Za měsíc jich spořádá 3,5 kila.

"Kousky gumy z pneumatik chutnají opravdu chemicky, jsou šokem pro vaše chuťové pohárky. Je to úžasné," prozradila devatenáctiletá Allison v americkém pořadu My Strange Addiction.

Mladá žena z Atlanty v americkém státě Georgia je už víc jak šest let na pojídání pneumatik závislá. Za tu dobu jich pozřela už neuvěřitelných padesát kusů.

Není guma jako guma

Allison už jako dítě chuť umělé hmoty milovala. Všem svým panenkám okusovala nohy, časem přešla ke žvýkání "obyčejné" žvýkačky, která jí však vůbec neuspokojovala.

Allison si na kouskách pneumatik pochutnává stejně, jako my ostatní na popcornu či oříšcích.
Autor: reprofoto TLC
Až jednou ochutnala gumu, ze které jsou vyrobené pneumatiky a její chuti totálně propadla. Kousky pneumatik žvýká u televize stejně, jako my mlsáme popcorn, chipsy či buráky. A pokud by jí náhodou "chutné" hobliny z gumy došly, začne prý zase jíst gumičky nebo kaučukové lepidlo.

"Struktura těch gumových hoblin se podobá sušenému masu. Je to skvělý tělocvik pro čelisti," tvrdí Allison, která však v pořadu zároveň přiznává, že má často velké žaludeční problémy.

Těžký boj se závislostí

Snoubenec Sammy, který shodou okolností pracuje v továrně na pneumatiky, je její závislostí znepokojen a stále jí posílá k lékaři. Bojí se, že jednou přijde domů a najde ji na podlaze mrtvou.

Allison si na kouskách pneumatik pochutnává stejně, jako my ostatní na popcornu či oříšcích.
Autor: reprofoto TLC
Allison se nakonec nechala přemluvit a lékaře navštívila. Ten provedl několik rentgenů, aby se ujistil, že břicho a střeva nejsou trvale poškozené a dívku upozornil, že z chemických látek obsažených v pneumatikách může onemocnět rakovinou.

Allison si jeho varování vzala k srdci a s pojídáním gumových hoblin se snaží skoncovat. Zatím však ne příliš úspěšně.