Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Šílené! Zamilovala se do krys a vyměnila je za manžela

21. března 2013 | 14:00

Miluje je víc než svou rodinu. Kvůli hlodavcům opustila syna i manžela. Teď žije Američanka Chantal Banks s třiceti krysami sama ve dvoupokojovém bytě a tvrdí, že je spokojená.

"Miluju je a oni mě. Moje krysy mě nesoudí, milují mě takovou, jaká skutečně jsem. Když pláču, olizují mi slzy. Tak silné pouto nedokážu mít s jiným člověkem...," říká Chantal.

Krysí "sourozenci"

Mladá žena se netají tím, že má své hlodavce raději, než lidi. Mluví o nich dokonce jako o svých dětech. Paradoxem ovšem je, že vlastní dítě má. Pořídila si ho s mužem, kterému její zvláštní záliba nikdy nevadila. Jedenáct let byli manželé, vychovali spolu syna.

Syn Kevin vyrůstal obklopen krysími "sourozenci".
Autor: YouTube.com/TLC
"Vyrůstal jsem obklopen krysami," říká Kevin, který se naučil brát krysy jako své sourozence. Co jiného mu také zbývalo. Jeho matka totiž tvrdí, že v hlodavcích našla smysl svého života.

Láska až za hrob

"Když mi bylo šestnáct let, poprvé jsem uviděla krysu. Byla to láska na první pohled. Úplně jsem jim propadla. Od té doby bez nich nemůžu být," prozradila Chantal v americké show My Strange Addiction.

Chantal své krysy miluje víc než lidi a nedokáže si život bez nich vůbec představit.
Autor: YouTube.com/TLC
Její vášeň zašla až tak daleko, že se teď rozhodla opustit rodinu a žít jen se svými miláčky. Z rodinného domu se přestěhovala do dvoupokojového bytu, kde většinu času tráví péčí o své domácí mazlíčky.

Manželský život v troskách

Po jedenácti letech manželství je společný život v troskách.Chantal dala přednost svým milovaným krysám.
Autor: YouTube.com/TLC
"Každá z mých krys je jiná. Mají úplně odlišné povahové rysy. Burger by pořád jen jedl a nerad cvičí, Jenice se ráda pusinkuje, Lilly zase ráda skáče," popisuje své "děti" nadšeně Chantal.

Manžel Chester stále doufá, že se k němu mladá manželka vrátí zpět. Ale ona je prý už definitivně rozhodnutá. Zůstane se svými krysami.