Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

To je nechutné: Žena je závislá na pojídání kočičích chlupů!

16. února 2013 | 06:00

S opravdu podivnou závislostí se potýká třiačtyřicetiletá Lisa z Detroitu z Michiganu. Žena nemůže vydržet déle než dvě hodiny bez toho, aniž by pozřela kočičí chlupy!


Majitelé koček by si měli dát pozor. V Americké televizní show My Strange Addiction se objevila žena s opravdu podivnou a bizarní úchylkou.

Rozhodně by své chlupáče totiž neměli přibližovat k paní Lise z Detroitu. Sama tvrdí, že snědla přibližně 3200 kočičích chlupů smotaných v kuličce od té doby, co její závislost začala. Je to neuvěřitelné! Protože je to jako by pozřela téměř 32 celých koček.

Jak to dělá?
Lisa šmejdí po bytě a sbírá chlupy z podlahy, z pohovky a z oblečení. Její nejoblíbenější způsob pojídání, nebo spíše slízávání, je přímo z kočky. „Olizovat kočku a rovnou jíst její chlupy, je to nejlepší,“ šokuje svět Lisa. Ke kočce si lehne a začne ji olizovat hřbet. „Jsem vlastně kočičí máma a ona je moje kotě.“

Proč to začalo?
Žena tvrdí, že ze začátku v tom byl „čistý“ záměr. Ke svému miláčkovi se snažila vytvořit si úzký vztah. Jenže to bylo před 15 lety. Lisa se závislosti nemůže zbavit, protože tvrdí, že na ní má velice pozitivní a uklidňující účinky. "Chutná to skoro jako cukrová vata," dodává Lisa a my nad jejím případem jen kroutíme hlavami.

Autor: ema