Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Odporné! Tenhle chlap s culíčky čůrá do plen a nosí dupačky

11. dubna 2013 | 11:00

Dumlá dudlíky, pije z kojenecké láhve, spí v dětské postýlce, potřebu vykonává do plínek. Riley (25) se zkrátka nejlépe cítí v roli bezstarostného mimina. Před pěti lety navíc začal(a) žít jako dívka.

"Jsem závislá na tom být dospělé miminko. Nemám pocit, že to, co dělám, by mělo být úchylné nebo divné," říká v dokumentárním pořadu s názvem My Strange Addiction pětadvacetiletý Riley.

Ten žije kousek od Buffala ve státě New York. Téměř 12 hodin denně tráví oblečený jako kojenec, což je více než 4 000 hodin za rok. Ze svého pokoje si udělal dětský pokojíček. Každou noc spí v dětské postýlce.

"Zbožňuju pyžamka, hlavně dupačky, šatičky s volánky a růžovou barvu. Hrozně ráda nosím vlasy v culíkách a cucám dudlík," prozrazuje a dodává:

Riley tráví téměř 12 hodin denně oblečená jako kojenec, to je přes 4000 hodin za rok.
Autor: FTV Prima
"Začala jsem nosit plínku, když mi bylo třináct a pak se to postupně vyvinulo v posedlost dudlíky, bodýčky a dětskými doplňky. Když jsem byla mladší, styděla jsem se. Myslela jsem, že takhle nebudu moct vést normální život."

Riley je tak ponořený do své závislosti že utrácí měsíčně téměř 400 dolarů za plenky, dětský pudr a kojenecké lahve. Plínky nosí neuvěřitelných 24 hodin denně. Nejradši plenkové kalhotky.

"V plínkách se počůrávám, ale nedělám v nich nic jiného. Nikdy nemusím použít veřejné záchody, což je fajn, protože veřejné záchody jsou strašně," prozrazuje muž, který nosí minimálně 3 plínky denně, což je přes 1000 plínek ročně.

Riley tráví téměř 12 hodin denně oblečená jako kojenec, to je přes 4000 hodin za rok.
Autor: FTV Prima
"Počůrat se do plínek je prostě normální, pocit uvolnění, tepla a pohody, mokrá plínka je opravdu něco, co je pro mě velmi uklidňující. Když jsem dospělé miminko, cítim se skvěle."

Svou úchylku ale před okolím tají. Kamarád James je jeden z mála, kteří o jeho závislosti vědí. "Vím, že je to něco, čím jsem hodně jedinečná. Rozhodně o tom neříkám lidem, pokud si nemyslím, že to dokážou zkousnout," říká.

Riley je navíc transvestit, před pěti lety začal žít jako dívka. " Věřím tomu, že jsem dívka, je to tak pohodlné a prostě mi to tak sedí. Nikdy jsme neměla šanci být malou holčičkou, vyrůstala jsem jako kluk a tak je hezké si teď moct vytvářet nové vzpomínky," říká.

"Nemám pocit, že to co dělám, by bylo špatné, úchylné, nebo divné. Nevidím důvod, proč bych měla přestat."

Celý Rileyho příběh uvidíte už ve čtvrtek večer v další sérii Nejšílenějších úchylek na Prima Love.