Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejšílenější povolání světa! Tahle žena objímá lidi za peníze

31. října 2012 | 06:15

Chybí vám přitulení se k blízké osobě? Postrádáte vřelá objetí, něžné dotyky? Právě toho využila jedna podnikavá mladá žena. Američanka Jackie Samuel (29) odhalila díru na trhu a začala nabízet své služby. Nepleťte si ji však s prostitutkou!

Každý z nás někdy zatouží po blízkosti druhé osoby, po lidském teple. Je vědecky prokázané, že objetí nás činí šťastnými. Příjemné dotyky snižují krevní tlak a do krve se nám uvolňuje dopamin a oxytocin - hormon lásky, věrnosti a důvěry.

Co ale dělat, když zrovna není nikdo vhodný nablízku? Obyvatelé Penfieldu v New Yorku to teď mají snadné. Zavolají devětadvacetileté Jackie Samuel a vypraví se do její útulné "tulírny". Za "pouhých" 1200 korun za hodinu si pak mohou užívat do sytosti.

Jackie Samuel si na živobytí vydělává vskutku netradičně. Objímáním.
Autor: profimedia.cz

Zakázaná nahota

Nepleťte si však Jackie s prostitutkou. Její služby nemají se sexem vůbec nic společného. "Mazlení v žádném případě není vždycky jen o sexu. A já se tulím hrozně moc ráda," vysvětluje Jackie, proč se rozhodla obrátit svou vášeň v ziskovou činnost.

"Vždy si s klientem oblečeni v pyžamech lehneme do postele a začneme se mazlit. Je to uvolňující," tvrdí Jackie, která se nesoustředí jen na pánskou klientelu. Své služby nabízí všem, bez rozdílu pohlaví.

Malá, ale šikovná

„Existují různé druhy tulících pozicí, ale obvykle začínám se lžícováním - pozicí, při níž jeden obejme druhého schouleného jako lžíci zezadu. Jsme šikovně malá, takže já obvykle dělám lžíci,“ popisuje profesionální "tulička". 

Svoji "tulírnu" Jackie otevřela v létě a už teď má více zájemců, než sama zvládá. "Musela jsem si najmout další "objímačku", protože jsem doslova zahlcena klienty," dodala Jackie.