Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Podnikavá žena: Inspirovala se synovým legem a stala se milionářkou!

5. března 2014 | 06:00

Nepořádek v koupelně rozčiluje především muže. Všechny ty fény, žehličky na vlasy, kulmy a stylingové přípravky zabírají snad celou koupelnu. Američanka Marcy McKenna (44) to ale díky synovi a jeho nápadu vyřešila. Zajímá vás jak?

"Celý život jsem se musela dohadovat s manželem, proč nemá kulma a další ženské propriety, jedno místo. Nesnášel, když se fén povaloval ledabyle na ručníku, žehlička na vlasy ležela horkou stranou na koupelnové skříňce... Podařilo se mi všechny tyhle potřebné věcičky uklidit do jedné skříňky. Už žádné kabely, nepořádek, ani hádky, " směje se čtyřiačtyřicetiletá žena z Kalifornie, které zdánlivě obyčejná "krabice" změnil život.

"Když jsem přemýšlela, jak domyslet detaily s uspořádáním spotřebičů do jedné skříňky, jen tak v žertu jsem se zeptala svého sedmiletého syna Jacka, aby mi pomohl najít řešení, jakýsi obal na všechny ženské pomůcky. Musela jsem však přemýšlet i nad tím, kam s kabely. Jack to však vyřešil po svém - postavil mi důmyslnou skříňku z Lega!," vzpomíná Marcy McKenna, ze které skříňka Style & Go během pár měsíců udělala milionářku.

Američanka Marcy McKenna svým vynálezem ovládla celosvětový trh. Z obyčejné matky tří dětí se rázem stala milionářka.
Autor: marcymckenna.com

Koupelnová skříňka za jednostodvacettři dolarů, která dokáže schovat všechen ten zmiňovaný nepořádek se na internetu okamžitě vyprodala. Američanka Marcy McKenna byla však o svém produktu natolik přesvědčena, že toužila expandovat na celosvětový trh. Na to jí však chyběly potřebné finance.

Řešení viděla v přihlášení se do reality show, která pomáhá vynálezcům dostat jejich produkty do prodeje. Samozřejmě, že vyhrála a na světovém trhu prorazila. "Jinak to ani nemohlo být," říká milionářka, která už prý má v hlavě spoustu dalších nápadů, jak si zjednodušit každodenní život.

Američanka Marcy McKenna svým vynálezem ovládla celosvětový trh. Z obyčejné matky tří dětí se rázem stala milionářka.
Autor: marcymckenna.com