Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dvacet let netušil, že je otcem, dávnou lásku našel přes Facebook

Dětství měli perné, teď je ale konečně čekají šťastné dny. Láska jim vydržela, i když se dvacet let neviděli!
13. října 2010 | 08:41

Jako děti se David a Emma seznámili v dětském domově a prožili si první románek. Jeho si pak vzala do opatrovnictví nová rodina a musel odjet. Emma záhy zjistila, že je těhotná. Porodila chlapce, ale vzhledem ke svému nízkému věku ho dala k adopci. Po dvaceti letech se našli, oživili jiskru, chtějí se vzít. Emma chce Davidovi představit jejich syna, se kterým je v kontaktu. Konečně tak možná najdou společné štěstí.

Když jim bylo šestnáct let, zažívali jedno z nejkrásnějších období svého života - první lásku. Ta je asi držela nad vodou, oba byli totiž umístěni v dětském domově. Dnes pětatřicetiletý David tam byl od osmi let, o rok starší Emma přišla později. Byla odložena kvůli rodinným problémům.

A právě v dětském domově Oaks v jihoanglickém hrabství Surrey začal jejich neuvěřitelně dojemný příběh, který po dvou desetiletích skončil šťastně.

Nesmrtelná láska a setkání se synem po letech

Davida si vyhlídla jedna rodina a on se musel od Emmy odstěhovat stovky mil daleko. Poté, co David odjel, Emma zjistila, že čeká dítě. Donosila a porodila zdravého chlapečka, ale vzhledem ke svému nízkému věku ho dala k adopci. Dodnes se s ním ale občas stýká.

Po dvaceti letech se David a Emma opět sešli. Našli se přes Facebook a dali si schůzku. Když se viděli, bylo jim vše jasné. Jiskra, která mezi nimi byla, když byli teenageři, neuhasla. Dali se tedy zase dohromady a chtějí se dokonce vzít!

"Je to, jako kdybychom od sebe byli jen několik týdnů, ne skoro dvacet let," září David a zachmuří se při vzpomínce na minulost: "Emma mi opravdu chyběla, ale musel jsem začít žít nový život."

"Jsem nadšená, je to moje životní láska. Jakmile jsem ho uviděla, věděla jsem, že ho stále miluji a že jsme si souzeni," dodává šťastná Emma.

Ta chce nyní Davidovi představit jejich syna, se kterým je pravidelně v kontaktu. Pro Davida to bude hodně emotivní nejen proto, že se se synem potká poprvé, ale i proto, že své první dítě ztratil. Chlapec z prvního manželství, které se rozpadlo, zemřel v devíti letech na astmatický záchvat.

Autor: INT, mivr, lenak