Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jak zpřetrhat pouta a odpojit se od svých expartnerů? S našimi triky snadno!

  • 24. června 2023 | 06:00

    Každý vztah v našem životě se na nás neodmyslitelně podepíše a určité vazby nás spojují nadále. Vypořádat se s rozchodem či odchodem druhé polovičky není jednoduché, navíc se říká, že jsme s každým ze svých bývalých partnerů energeticky spojené ještě sedm let poté, co již nejsme spolu.

    To nám bere životní energii, elán a celkově nás to vyčerpává, což má neblahý vliv nejen na naše zdraví a produktivitu, ale na celý náš život. Jak tedy zpřetrhat ta neviditelná pouta? V tom vám poradí průvodkyně osobním rozvojem a léčitelka Zina Rajnochová.

  • ZASTAVTE SE

    Zastavte se a upřímně si odpovězte na následující otázky: Kdo jsem? Kolik mi je let? Jaká je moje existenční finanční situace? Mám nebo chci děti? Byla jsem ve svém životě spokojená? Miluji muže, který moji lásku opětuje tak, jak si přeji nebo očekávám? Co moje ženská či profesní sebedůvěra, rozvíjela se ve vztahu, nebo byla partnerem potlačována? Přitahuji do svého života stále a opakovaně podobný druh mužů? A chci se od tohoto opakujícího se vzorce konečně odpoutat? Mám strach, že vše nezvládnu sama, když momentálně nemám nikoho dalšího po svém boku? Pokud zjistíte, že partnera třeba ještě stále milujete, ale jste jím odmítána, je dobré se zamyslet, zda je to doopravdy láska, nebo jen vaše zraněné ego. Ve vztazích platí zásada, že „lásku si nevynutíte, ale zasloužíte“. Jak si tedy můžete lásku zasloužit? Tím, že změníte sama sebe. Protože to, co vyzařujete, to i přitahujete.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Podcast Restart: Jak na změnu životního stylu? • VIDEO: Videohub

  • UZDRAVTE SE

    Abyste se mohla posunout dál, je v první řadě třeba vyléčit si svůj vztah sama k sobě. Například, když se na své vědomé či podvědomé úrovni bojíte usadit ve vážnějším vztahu, tyto energie a signály z vás vyzařují do okolí a přitahují k vám stejně laděné muže, tedy zadané nebo ty, kteří se nechtějí vázat, a vyhovuje jim volnější forma vztahu. Proto je důležité se změnami začínat vždy u sebe. Partner či partnerský vztah se změní, když se nejprve změníte vy.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Největší katastrofy, které lidstvo čekají podle Nostradama • VIDEO: Videohub

  • ZMĚŇTE SE

    Jak se tedy změnit, abyste tím, co mnohdy nevědomky dokolečka „vysíláte“, nedostávala to, co vlastně nechcete? Vyléčením vašeho zraněného srdce a sebedůvěry. Všichni si zasloužíme lásku, podporu, oporu, štěstí, harmonii, hojnost i rozkvět. V tom vám mohou pomoct různé semináře, meditace, terapie, studium a čtení příslušné literatury. Ale též cvičení, změna stylu oblékání, přístupu k životu, vzhledu apod. Nebo se můžete směle vrhnout do nových projektů či koníčků.

    Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Jak se změnil ideál mužské krásy za posledních 100 let? • VIDEO: youtube.com

  • PŘEPROGRAMUJTE SE

    To, jak se cítíte, „vysíláte“ do okolí, a nemusí kolem vás chodit jasnovidci, aby odhalili aktuální stav vaší duše. Především muži dobře vycítí, jak se k vám mohou chovat a co všechno si můžou dovolit. Vylepšete si tedy svou sebedůvěru a přeprogramujte myšlenky typu „nejsem hezká, jsem obyčejná“ na myšlenky „jsem přitažlivá, přitahuji k sobě spolehlivého muže“.

  • NASTAVENÍ ULOŽTE

    Představte si, že místo mezi obočím je jakousi vstupní branou do vašeho podvědomí. Vhodný program přečtěte nahlas a „uložte“ tak, že se dvěma krátkými tahy palcem pravé ruky dotknete místa mezi obočím. Tahy palcem veďte směrem vzhůru a nově uložený program nechte působit zhruba 10 hodin.

  • OTEVŘETE SE

    Než vstoupíte do dalšího vztahu, je potřeba ujasnit si, co chcete, a následně své srdce opět naplno otevřít lásce. Sepište si tedy na papír, a to do nejmenšího detailu, jaký by měl být nový partner. Specifikujte, jak by měl vypadat, jakou by měl mít povahu, zda by měl být svobodný, nebo klidně i zadaný, zda by měl chtít svatbu, založit rodinu, prostě vše, po čem toužíte. Pak si napište i to, co hodláte do vztahu dát vy. Chcete se starat, pečovat, vařit, uklízet, budete ochotná sdílet s ním jeho koníčky, ať už to bude rybaření, fotbal, či lezení po horách a podobně? Opět napište vše, co vás napadne, ať víte, co tentokrát vlastně chcete přitáhnout.

     

  • JAK BY MĚL SEZNAM VYPADAT?

    Muž věrný, srdečný, empatický, optimistický, finančně zajištěný, tvůrčí, originální, manuálně zručný, čestný, pečující, upřímný, spolehlivý, svobodný, toužící po rodině a vážném vztahu. Pokud je tedy například toto představa muže, kterého chcete, je zapotřebí v sobě zharmonizovat charismatickou, zářící a osudovou ženu – bohyni, která takového muže okouzlí. Podle Ziny Rajnochové to může dát celkem dost práce, ale bude to stát za to.

  • CO DALŠÍHO JE DOBRÉ UDĚLAT, ABYSTE SE ODPOUTALA?

    Vraťte či darujte věci, které vám ho připomínají. Dejte pryč společné fotografie. Důkladně vyčistěte životní prostor, skvělé je vykouřit domov kadidelnicí, posvátným dřevem Palo Santo či bílou šalvějí. Podstupte rituál. Poděkujte za společně strávený čas a odpusťte.

     

    Tento článek a mnoho dalších skvělých témat najdete v časopise Blesk pro ženy, který pravidelně vychází každé pondělí, najdete ho na novinových stáncích nebo ho můžete pořídit u nás v iKiosku zde >>>

Autor: Lucija Veselá
Diskuse ke článku
.