Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Líbačka s neznámým mužem! Podívejte se, jak se to dělá

Dejte průchod své vášni
11. března 2014 | 14:00

Jak byste se zachovali vy, kdyby před vás postavili úplného cizince, člověka, kterého jste nikdy neviděla a měla se s ním začít poprvé líbat a ještě k tomu před kamerou. Styděla byste se nebo se do toho úkolu vrhla střemhlav jako raketa?


Úplně stejně na tom byla i dvacítka jedinců, kteří byli k tomuto jedinečnému projektu vybráni. Někteří ke svému partnerovi přistupovali s obavou, studem, jiní si padli do oka na první pohled a doslova se do sebe zakousli. Někteří tak vášnivě, že to vypadalo, že neskončí pouze u polibku. Propadli natolik jeden druhému, že se v jednom obyčejném polibku úplně ztratili.


To je na polibcích právě to krásné. Zavřete oči a vnímáte pouze dotyk partnerových rtů, to jak chutná, jeho jemnost nebo naopak to, jak škrábe nebo šimrá jeho strniště či vous. Necháte se unést jeho hravostí a rázem se dostaví vášeň a do těla se vám vyplavují příjemné pocity, které s sebou nesou hormony štěstí.

Rozpačitost, štěstí a výraz překvapení nad tím, jak skvělý pocit to je s někým se líbat, to všechno můžeme v tomhle videu číst z tváří hlavních protagonistů. To že se líbáte s někým, jehož jméno si vlastně ani nepamatujete, je to spontánní a vzrušující. Přesvědčte se sami a uvidíte, že vám to vykouzlí úsměv na tváři.