Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

V sexu není nic tabu! Alespoň ve světě fantazie...

V Itálii můžete u zubaře platit i sexem
8. ledna 2009 | 18:02

Začíná se do vašeho sexuálního života vkrádat rutina? Možná opomíjíte ten nejdůležitější sexuální orgán: váš mozek. Překročte brány reality a vydejte se do světa fantazie - je to vaše vstupenka zpět do sexuální nirvány.

Jsem normální?
Ve vašich fantaziích sníte o tom, jak vám neznámý muž převáže šátkem oči a znásilní vás, nebo o tom, jak vás pozorují při sexu vaši sousedé? Neplašte se a odložte návštěvu psychiatra - ano, je to normální. Fantazie nezná hranic a každý má úplně jiné chutě. I když jste si jisté, že sníváte o věcech, které by nebyly pro vaše okolí přijatelné, nemějte výčitky svědomí. Fantazie je pouze fantazie a není na ní nic špatného. Pokud to není váš životní cíl a neděláte nic pro to, aby se stala realitou, klidně si sněte dále, nikomu to neškodí.

Sex před zrcadlem
Autor: abl/grafika Blesk.cz

Nemusíte si svěřovat vše
Vzájemné svěřování se se svými fantaziemi může být osvobozující, ale zároveň riskantní - některým párům se osvědčilo, jiným naopak uškodilo. Jde totiž o velmi osobní záležitosti a vždy riskujete, že když je svěříte člověku, na kterém vám záleží, nemusí si je vysvětlit zrovna nejlépe a mohou mu třeba i ublížit. Váš přítel pravděpodobně nestráví hlavně tzv. nevěrné fantazie, v nichž máte sex s jiným mužem. Studie dokazují, že jsou prý zcela neškodné, protože to se jen naše mysl vydává tam, kam tělo nemá úmysl se vydat (nejsou předzvěstí skutečné nevěry), ale to mu nevysvětlíte. Nasadíte mu jen brouka do hlavy.

Proč muži tak často sní o lesbickém sexu?
To je otázka. Podle psychologa Michaela J. Badera, autora knihy Vzrušení: Tajná logika, která se skrývá za sexuální fantazií (Arousa: The secret logic of sexual fantasies), vzruší tato myšlenka většinu mužů z jednoduchého důvodu - a tím je, že představa dvou milujících se žen je ještě silnější, než když myslí jen na jednu. Kromě toho si muži představují, že se mohou kdykoliv připojit, a tím, že jsou zde dvě ženy namísto jedné, mohou být všechny jejich potřeby na 100% uspokojeny. Mnoho mužů dokonce preferuje i sledování lesbické porna před heterosexuálním, protože se v podvědomí často cítí být soupeři muže na obrazovce. Takže pokud je na bojišti jediným chlapem, má pocit, že má předem vyhráno a jeho vzrušení je mnohem větší.

Bisexuálka
Autor: Foto Blesk - David Malík

Dokáží se muži uspokojit fantazií více než ženy?
Možná, a potvrzuje to i více žen, které se cítí přesně jako Martina (27): "S milencem se vidíme bohužel jen párkrát do roka a zbytek času, 'to děláme' jen v našich představách. Když mi nedávno řekl, že na mě myslí pokaždé při masturbovaní nebo při sexu s manželkou, a díky tomu dosahuje silných orgasmů, uvědomila jsem si, že já to nedokážu. Ano, při představě 'žhavých scén' s ním se sice vzruším, ale úleva nepřichází. Nedávno jsem si uvědomila, že mě mé fantazie o milování s ním činí smutnou a nekončí bouřlivými orgasmy, ale pláčem, protože si uvědomuji, že se s ním nemohu milovat jak chci a kdy chci. Fantazií se nechám vyburcuvat už jen tehdy, když vím, že s ním mám za několik dnů setkat a všechno mé snění přeměníme ve skutečnost," říká.

Nemám fantazii ...
Ale máte. Pouze je ji třeba trénovat. Pokud máte momentálně pocit, že se nemůžete odlepit myšlenkami od země, pomozte si erotickou literaturou, časopisy, filmy či uměním - to vám prokrví hlavu a přijdete i na vlastní erotické myšlenky. I zde platí: Co se v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš. Fantazírovaním si můžete skvěle kompenzovat nudu v posteli, která se zaručeně jednou dostaví - zejména při dlouhotrvajících vztazích nebo tehdy, když váš partner není tak otevřený sexuálním experimentům jako vy. Konečně v různé míře ji využíváme téměř všichni - během masturbace nebo na dosažení orgasmu během sexu.

V Itálii můžete u zubaře platit i sexem
Autor: Famous

O ČEM SNÍ ONA

1. O NĚM! - Nejčastěji fantazírujeme právě o milování s naším současným partnerem či milencem. Dává to smysl, protože je to reálné, a to, co je dostupné, je mnohdy mnohem více sexy než něco, co se nikdy nemůže stát (např. sex s Bradem Pittem, ale sněte dále...).

2. O SEXU NA JEDNU NOC
- bez závazků, bez toho, abyste navzájem znali své jméno. Prý přitom máme pocit, že nás nezná, nemůže nás soudit a my se konečně odvážeme a proměníme na skutečnost i ty nejtajnější touhy.

3. O MILOVANÍ NA EXOTICKÝCH A ROMANTICKÝCH MÍSTECH jako jsou opuštěné ostrovy, pláže, lesy, milování v okvětních lístcích, při úplňku, pod vodopády nebo dokonce v nebi. Muži na rozdíl od nás nepřemýšlejí ani tak nad místem, jako nad tím, s kým tam jsou, a co dělají.

Věnujte svému partnerovi něžné dotyky, vašemu vztahu totiž prospívají.
Autor: z knihy Erotická masáž (nakladatelství Metafora)

4. O TOM, ABYCHOM BYLY ZNÁSILNĚNÉ - Ano, sice doufáme, že se to v reálném životě nikdy nestane, ale ve světě fantazie by se nám to líbilo - hlavně když to může být podle našeho scénáře. Vzrušuje nás pocit, že si s námi dominantní partner dělá, co chce. Sní o tom zejména ty z nás, kterým chybí vášeň v posteli. Kromě toho, často sníme o tom, že jsme nevinné holčičky, které si vyhlédl sexuální predátor. Z průzkumu však vyplynula zajímavá skutečnost, a to že jím není žádný neznámý, ale většinou náš vlastní partner či manžel. Některé ženy by tuto fantazii nikdy ve skutečnosti nezrealizovaly, jiné by ji naopak přijaly s radostí.

5. O SEXU S VÍCE MUŽI, kteří se věnují každičkému kousku našeho těla. Buď jsou jemní a citliví, nebo právě naopak, provádějí s námi "zvířecí kusy" jak v tom nejtvrdším pornu a uspokojují nás najednou všemi možnými způsoby.

6. O SKUPINOVÉM SEXU - Všichni kolem nás jsou nazí a my zažíváme úžasný pocit svobody. Můžeme se milovat, s kým jen chceme, a vzrušuje nás představa, jak po našem těle kloužou cizí ruce - jemné i drsné, jak se líbáme s ženou, zatímco muž se věnuje našemu klitorisu...

 

224193:gallery:true:true

7. O TOM, ŽE SE PŘEVTĚLÍME DO MUŽSKÉHO TĚLA - nasadíme si připínací penis a vyměníme si s ním úlohyy ... (Tuto fantazii se málokteré z nás podaří zrealizovat i ve skutečnosti.)

O ČEM SNÍ ON

1. O ŽENÁCH, KTERÉ MÁ NEBO MŮŽE MÍT - Stejně jako my, i on sní buď o nás (své současné přítelkyni nebo manželce), nebo o své milenke (au!) - zkrátka o ženě, s kterou má styk i ve skutečnosti, nejen v myšlenkách.

2. O SEXU SE ŽENAMI, KTERÉ MÍT NEMŮŽE - svou bývalou, nějakou celebritu, vaši kamarádku ...

 

248866:gallery:true:true

3. O ORÁLNÍM SEXU - dopřeje ho vám, nebo si ho naopak vychutnává. Přičemž (v jeho představách) když mu ho poskytuje nějaká kráska, nedělá to ani tak kvůli němu, jako kvůli sobě, protože ji to vysloveně baví. Ano, všichni muži se shodují, že nic není víc sexy, než žena, která poskytuje orální sex s potěšením.

4. O SEXU S VÍCE PARTNERKAMI - nejlépe se dvěmi nebo třemi - více by ani ve své fantazii nezvládl. Cítí se jako superstar, je jako na baterky, všechny je uspokojí a dopřeje jim závratné orgasmy. Toto je jedna z fantazií, které by si málokterý chlap troufnul vyzkoušet i v reálném životě, protože i uspokojení jedné ženy mu dá pořádně zabrat (a někdy se mu ani to nepodaří), natož ještě uspokojit žen více.

Vaše milování může mít podobu hravých bezstarostných chvil, kdy objevujete nejen vášeň a lásku svého partnera, ale také svůj temperament a náruživost.
Autor: PROFIMEDIA.CZ

5. O TOM, ŽE SEX SLEDUJE NAŽIVO, NEBO JE SLEDOVANÝ - Sex je většinou privátní záležitost, ale v každém z nás je skrytý malý voyeurista, takže kdyby se naskytla příležitost, málokdo by zavřel oči. "V poslední době si predstavuju, jak pozoruji svou manželku v akci s cizími muži, a neuvěřitelně mě to vzrušuje. Ve skutečnosti je moje žena pravým opakem toho - nikdy by nic podobného neudělala, "přiznává Milan (45). Rovněž exhibicionistické fantazie jsou mezi muži dosti časté, protože v nich mají pocit, že jim ostatní závidí jejich sexuální výdrž, praktiky, milenku - jednoduše vše (co lze ve skutečnosti nemají).

6. O TOM, ŽE NAŽIVO SLEDUJE, JAK MASTURBUJETE - Pokud se zeptáte muže, jak se nejrychleji vzruší, tato odpověď bude mezi prvními třemi. Všichni chtějí vědět, co děláte, když jste sama doma.

7. O ANÁLNÍM SEXU - O tom, jak ho dělá on vám, nebo o tom, jak ho análně stimulujete vy. Většinou si tyto fantazie nechává pro sebe, protože se bojí, že si o něm pomyslíte, že je gay.

zadeček
Autor: shutterstock

8. O BONDAGE - "sexu v zajetí" - chce být svázán a chce nad sebou cítit vyšší sílu, ženu dominu, která si s ním dělá, co chce.

9. O SOBĚ JAKO O DOMINÁTOROVI - Neznamená to, že vás chce nutit k sexu, ale chce se cítit jako pan neodolatelný, na kterém jste sexuálně závislá. Tato fantazie se obvykle začíná tím, že opakujete "Ne, ne a ne", ale nakonec se podvolit a nemůžete se ho sexuální nabažit.

10. O KONTAKTU S MUŽEM - Nemusí to znamenat, že se v něm skrývá gay, jen to, že je zvědavý, jaké by to bylo, a teké to, že je otevřený experimentům. Nejčastěji však jde o trojici - kde jsou dva muži a jedna žena.

sex
Autor: Foto Blesk - Jiří Rubeš

Zdroj: EVA

Autor: tibe, lena